CIL Blaj – Spicul Daia 2-2 (2-2), într-un meci de verificare în „Mica Romă”

O confruntare interesantă încheiată la egalitate, scor 2-2 (2-2), cu toate golurile marcate în prima jumătate de oră, vizitatorii conducând la un moment dat cu 2-0.

Au înscris Mercean (23), Timiș (30), respectiv Uță (13), Mura (20).

ELIT

Echipe: *CIL: R. Damian – Ciugudean, N. Pop, H. Popa, Gombocz, Mercean, Ioo, Timiș, Varga, Acatrinei, Mihu; au mai intrat Șerban, Pintea, M. Moldovan, Voic, Cioancă (absenți Comănici, Fodor, Vasiu, Juncan și M. Coman). Antrenor Septimiu Boancăș.

Spicul: Ad. Cibu – M. Bișboacă, A. Cibu, Uță, R. Cibu, B. Grigore, Hileagă, Hada, V. Bișboacă, Al. Culda, Mura; au mai jucat Cătană, Cibu, Schiau, Cunțan.

Dan HENEGAR

1 comentariu

costea 19 februarie 2019 at 9:03

Nu cenzurati presa.Mai nou comentarile de la unele articole sant cenzurate,de ce d-lor gazetari?.oare de aceea in 1998an stat in fata prefecturi sa manifestam inpotriva regimului comunist,ca acum sa nu mai avenm nici dreptul sa comentam articolele d-stra,si asta se intampla la ziarul online UNIREA,DE CE DOMNILOR,ASTEPT UN RASPUNS?! Un manifestant di 1998 care a stat in strada pentru drepturi iar voi stateati ascunsi de nu v-a vazut nimeni!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...