Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CIL Blaj debutează în Liga a IV-a în deplasare pe terenul unei alte nou promovate, ACS Pianu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CIL BlajCIL Blaj va debuta, la sfarsitul acestei saptamani, in noul sezon competitional. Echipa noastra va juca duminica, 24 august, de la ora 18.00, pe terenul unei alte nou promovate, ACS Pianu, in prima etapa a Ligii a IV-a, sezonul 2014/2015. In acest an, CIL Blaj va fi sustinuta material de Primaria Blaj, obiectivul echipei fiind locurile 8-12.

Vara asta a fost plina de vesti bune pentru castigatoarea Seriei 1 a Ligii a V-a. Dupa un sezon in care s-a confruntat cu mari probleme organizatorice si financiare, debutul de campionat gaseste CIL Blaj intr-o situatie linistita, se arată într-un material prezentat de Radio Blaj.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Asa cum au promis, autoritatiile locale s-au implicat activ in sustinerea clubului, bugetul echipei, in cuantum de 50.000 lei, urmand a fi asigurat de Consiliul Local Blaj, obiectivul echipei pentru noul sezon fiind clasarea pe unul din locurile 8-12, intr-un campionat compus din 16 formatii. De altfel, pentru a putea sprijini activitatea clubului de fotbal, statutul juridic al acestuia va fi modificat, astfel incat municipalitatea sa fie inclusa ca membru in noua structura sportiva, care isi va stabili, cel mai probabil in luna septembrie, organigrama finala.

*Susţinută de primărie

CIL Blaj va activa, conform regulamentului, cu doua echipe in acest campionat, cea de seniori si cea de juniori, transportul la meciurile din deplasare urmand a se efectua cu doua microbuze, care vor duce, separat, seniorii si juniorii la meciuri. In acest an, pentru fiecare victorie sau egal, echipa va beneficia de prime de joc. Partidele de pe teren propriu se vor disputa pe stadionul din Parcul Avram Iancu, clubul semnand in acest sens un contract de colaborare cu CSS Blaj, proprietara bazei sportive. Meciurile de acasa se vor disputa, in principiu, sambata, la ora 11.30, primele doua partide in fata propriilor suporteri fiind programate in etapele a doua si a treia, pe 30 august, cu CS Ocna Mures, si pe 6 septembrie, cu Dalia Sport Daia Romana.

Despre noul sezon competitional, ne ofera mai multe amanunte Iulius Mihu, vicepresedintele clubului:

„In acest an, echipa noastra isi propune o participare cat mai buna in Liga a IV-a, speram sa ii multumim pe blajeni cu jocul nostru si sa ii aducem intr-un numar cat mai mare la stadion. Vreau sa va spun ca aceasta este echipa de fotbal a blajenilor, o echipa de amatori, dar compusa din jucatori blajeni, facuta pentru blajeni. Ne bucuram de sprijinul autoritatiilor locale, a Consiliului Local Blaj, si vreau sa multumesc in special primarului Gheorghe Valentin Rotar pentru ca ne-a ajutat si s-a implicat in activitatea echipei. De asemenea, ma bucur ca avem o colaborare excelenta cu Clubul Sportiv Scolar Blaj, si vreau sa ii multumesc si directoarei Silvia Marcu pentru acest fapt, avem o echipa tehnica si administrativa inimoasa si suntem deschisi tuturor sponsorilor sau persoanelor care pot sa ne ajute, intr-un fel sau altul, si sa contribuie la bunul mers al echipei de fotbal. Ii asteptam alaturi de noi, la fel cum ii asteptam si pe iubitorii de fotbal din Blaj la stadion.”

Lotul echipei CIL Blaj pentru turul campionatului 2014/2015:

Portari: Radu Damian si Sorin Lup;

Jucatori de camp: Claudiu Kucsinski, Sebastian Prodea, Zoltan Szekely, Cristian Comsa, Daniel Catalina, Mircea Campian, Ioan Radu, Casian Tulea, Alin Tulea, Adrian Voicu, Zoltan Ioo, Sorin Pintea, Razvan Comanici, Daniel Bucur, Darius Kadar, Mario Denes, Alin Cioanca, Stefan Szabo, Alexandru Manta, Alin Merut, Vlad Ursu, Cosmin Olar, Cosmin Baba;

Antrenori: Septimiu Boancas (principal) si Alin Cioanca (secund);

Staff administrativ: Iulius Mihu – vicepresedinte, Augustin Damian – consultant pe probleme sportive, Nicolae Cristea, Nelutu Cioba si Ioan Stoica.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea