Rămâi conectat

Actualitate

Cetăţean slovac cercetat pe poliţişti, pentru o “ţeapă” dată unui credul din Sebeş

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un cetăţean slovac este cercetat de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţie Municipiului Sebeş pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, după ce în data de 8 ianuarie, 2012 ar fi înşelat un bărbat din Sebeş cu suma de 1.400 de lei.

Oamenii legii l-au identificat miercuri, 16 mai, pe D.A., de 43 de ani, din Slovacia şi au stabilit faptul că, sub pretextul că are o rudă bolnavă în Spitalul Sebeş şi motivând că nu are decât valută asupra sa, slovacul i-a solicitat unui bărbat din Sebeş suma de 1.400 de lei, pentru care a lăsat drept garanţie o borsetă care ulterior s-a dovedit a fi goală.

Faţă de D.A. au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale.

Merită semnalat ineditul situaţiei! Un român a fost înşelat la el acasă de un cetăţean străin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața Meteorologii ANM au emis marți, 23 aprilie 2024, o atenționare meteo cod galben de ploi abundente și vânt puternic, valabilă în Alba și alte județe din țară până miercuri dimineața, ora 8.00. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea