Rămâi conectat

Sport

Cernea, ex-uniristul S. Fulea și Boancă, revenit, sunt noutățile Industriei Galda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

“Revenire” este cuvântul de ordine în această vară în tabăra Industriei Galda de Jos, cea mai grăbită dintre competitoarele județene, echipa pregătită de Paul Ciucă reluând pregătirile în urmă cu 10 zile. S-a întors “Biba” Cristea de la muncă din Germania, a revenit la gruparea găldeană fundașul Ioan Boancă, după ce și-a încercat șansele la ASU Poli Timișoara, noutatea propriu-zisă fiind mijlocașul ex-unirist Sorin Fulea. Acesta a petrecut ultimele 6 luni în Anglia, tot la muncă, dar s-a întors acasă și așteaptă documentele pentru a putea fi legitimat.

Deocamdată, plecări sunt tot trei: G. Goronea (Metalurgistul Cugir), Dup (destinație nescunoscută) și Matyas (nu s-a mai prezentat la reunire), iar în zilele viitoare juniorul Vonya va pleca, pentru câteva luni, tot la muncă, în Germania. Sub semnul întrebării stă și apărătorul Olar, care susține examenele la Academia de Poliție și, în cazul unor rezultate pozitive, ar renunța la activitatea fotbalistică. Pe lângă cei patru juniori din efectiv (născuți în 1999), Fl. Schiau, Angeru, D. Popa și Puha (reveniți după împrumutul la Viitorul Spicul Daia Română), la care se mai adaugă și talentatul D. Stoia (15 ani), găldenii mai încearcă să mute la acest capitol prin colaborarea cu Școala de Fotbal “Mihai Georgescu”. Sâmbătă, la ora 11.00 este prevăzut primul meci amical, cu CIL Blaj, pe propriul teren, urmat de un duel cu o altă echipă din Liga a IV-a, Sportul Petrești (28 iulie), în program mai fiind disputele cu Metalurgistul Cugir (dublă) și Hermannstadt II.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea