Rămâi conectat

Curier Județean

Centură ocolitoare pe partea de vest a municipiului Sebeș: Undă verde din partea APM Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Centură ocolitoare pe partea de vest a municipiului Sebeș: Undă verde din partea APM Alba

Agenția pentru Protecția Mediului Alba a acordat avizul de mediu pentru construirea unui drum de ocolire în partea de vest a municipiului Sebeș. Valoarea investiției este de peste 76 de milioane de lei, fără TVA.

Drumul are ca scop principal asigurarea circulației rutiere a autovehiculelor ce se deplasează pe direcțiile Deva – Șugag – Novaci (județul Gorj) și Sibiu – Șugag – Novaci.

Drumul ocolitor va facilita accesul către Transalpina – cale de legătură între provinciile istorice Transilvania și Oltenia. Traseul proiectat începe de la interescția DN7 (dupa intersecția DJ 704A cu DN7) și continuă până la intersecția cu DN 67C, având o lungime de 5,4 kilometri. Viteza de proiectare este de 100 km/h, corespunzătoare unui drum național de clasă tehnică 3. Pentru realizarea proiectului este necesară relocarea unor reţele de utilităţi (transport gaze, instalaţii de telefonie şi reţele electrice). Traseul variantei ocolitoare se intersectează cu străzile Ion Creangă, Molidului și Hotarului, cu un drum de exploatare și câteva drumuri agricole.

Pentru realizarea legăturii cu străzile și drumul menționat se vor amenaja un număr de trei girații care să faciliteze accesul spre și dinspre varianta de ocolire a municipiului Sebeș și, totodată, se vor amenaja drumuri de folosință agricolă paralele cu varianta de ocolire pentru facilitarea accesului riveranilor la terenurile agricole.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat care a tâlhărit o femeie din Aiud pe stradă, condamnat la închisoare cu suspendare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat care a tâlhărit o femeie din Aiud pe stradă, condamnat la închisoare cu suspendare Un bărbat în vârstă de 28 de ani din Aiud a fost condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare, cu suspendare sub supraveghere, pentru tâlhărie calificată. Călin T. a jefuit cu forța o femeie, în timp ce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea