Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Centru Social Resursă Cugir – un an de activitate

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Judeţean Alba împreună cu partenerii proiectului „Incluziune socială şi pe piaţa muncii prin întreprinderi sociale”, respectiv Fundaţia „CIVITAS” pentru Societatea Civilă, Grupul de Consultanţă pentru Dezvoltare, Centrul pentru Formare continuă în Asistenţa Socială Die Querdenken Austria a organizat la sediul din Vinerea un eveniment în cadrul căruia a fost prezentată activitatea Centrului Social Resursă Cugir pe parcursul unui an de la demararea proiectului.
Centrul furnizează un set de servicii suport, informare şi formare, cum ar fi servicii de consiliere vocaţională şi self-marketing, servicii de pregătire a competenţelor sociale şi profesionale, servicii Start-up – program de formare a competenţelor necesare dezvoltării şi administrării unei afaceri.
La reuniune au luat parte şeful Centrului Comunitar ec. Silviu Samoilescu, managerul de proiect Magdalena Bene, preşedintele CFCECAS Herbert Paulischin, director executiv, Consulting Group – Dan Bârnă, director CIVITAS Marton Balogh, viceprimarul oraşului Cugir Rodica Florea, Cătălina Stanciu SPAS Cugir, preot paroh Mircea Moşneag, psiholog CCR Cugir Corina Hurloi.
Cu prilejul evenimentului a fost prezentat conceptul activităţilor de suport din centru, numărul de beneficiari care au utilizat serviciile centrului, precum şi implicarea ONG – urilor, bisericii şi primăriei în asigurarea pe viitor a sustenabilităţii proiectului. A fost făcută şi o demonstraţie de lucru din cadrul atelierului de produse hand-made. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea