Rămâi conectat

Ştirea Ta

Cele trei cuvinte magice cu care îl poţi seduce

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    “Te vreau acum!”. Această propoziţie simplă îl va face să “saliveze” la gândul că te va avea şi o să te dezbrace cu viteza luminii! Dar ai grijă, trebuie să foloseşti aceste cuvinte cum şi când trebuie…
Orice şoaptă obraznică este pentru iubitul tău echivalentul sexual al ochelarilor 3D – îi intensifică fiecare senzaţie. Există trei cuvinte magice pe care toţi bărbaţii vor să le audă.
Aşadar, fraza care eliberează “bestia” este: „Te vreau acum!” Am întrebat experţii despre acest fenomen şi ne-au dezvăluit motivele pentru care aceste cuvinte sunt atât de seducătoare.
Îl şochează într-un mod sexy
Desigur, să te audă spunându-i aceste cuvinte atunci când îi deschizi fermoarul pantalonilor sau în timp ce-l împingi nerăbdătoare spre pat, e extrem de excitant pentru el. Ce i s-ar părea şi mai sexy? Să i le spui când se aşteaptă mai puţin. “Această replică, spusă atunci când nu are nicio legătură cu ceea ce se întâmplă în momentul respectiv, îi va aprinde instant dorinţa“, spune psihoterapeutul Stephen Johnson, director al Men’s Center of L.A.
“Când un bărbat e surprins din punct de vedere erotic, creierul lui eliberează endorfine şi neurotransmiţători, precum norepinefrina şi dopamină, care-i influenţează dispoziţia şi îl introduc în starea de excitare.” În plus, pentru că aceste cuvinte vin de nicăieri, îl determină să-şi imagineze cele mai sălbatice scene de sex. Fii atentă totuşi: trebuie să iei în calcul mai multe lucruri înainte s-o spui. Păstrează factorul “şoc”, dar asigură-te că repeţi fraza de mai multe ori şi atunci când ajungeţi în sfârşit între aşternuturi, pentru că el să ştie că îţi duci întotdeauna la capăt “ameninţările”.
“Dacă îi şopteşti cuvintele magice atunci când vă aflaţi în imposibilitatea de a face sex în viitorul apropiat, de exemplu atunci când ieşiţi pe uşă sau tocmai plecaţi la drum lung cu ai lui, se va simţi ca sub un duş rece”, explică terapeutul sexual Sadie Allison. S-ar putea să simtă că o spui doar ca să-l tachinezi…Ştie că ai preluat controlul
Când faci o asemenea mişcare îndrăzneaţă, iubitul tău te percepe ca fiind agresivă. Acest lucru i se confirmă atunci când îi repeţi fraza în pat, deoarece subliniezi faptul că tu iniţiezi această noapte de extaz sexual. “Cei mai mulţi bărbaţi visează în secret să fie dominaţi de femeie”, dezvăluie psihoterapeutul Stephen Johnson. În plus, atitudinea ta dominatoare îţi face bine şi ţie: “Atunci când o femeie vrea ceva anume şi reuşeşte să-l obţină, se simte invincibilă”, adăugă Sadie Allison.
De asemenea, poate fi uşor să uiţi că şi bărbaţii au nevoie să se simtă doriţi, iar când îi şopteşti acele cuvinte, exact asta îi transmiţi. “Bărbaţii sunt educaţi de societate să le arate femeilor cât de virili sunt”, spune Warren Farrell, autor al cărţii “Why Men Are the Way They Are”.“Bărbatul de lângă tine tânjeşte să-i arăţi că nu vrei doar sex, ci că îl vrei pe el. Prin aceste trei cuvinte îi transmiţi că îl doreşti atât de mult, încât nu mai poţi aştepta nici măcar o secundă, iar asta îl face să se simtă ca un zeu.”


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Lucrări de reparare și modernizare, demarate în Cimitirul Eroilor din Alba Iulia

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Lucrări de reparare și modernizare, demarate în Cimitirul Eroilor din Alba Iulia

Au fost demarate lucrări de modernizare în Cimitirul Eroilor. Un cetățean a trimis pe adresa redacției mai multe fotografii cu stadiul în care se află lucrările.

Lucrările abia ce au înceut, urmând a fi reparate crucile, bordurile de delimitare vor fi refăcute și se va confecţiona şi amplasa un panou informativ din plexiglas cu suport din ţeavă inox fixat în beton, care să cuprindă schiţa de amplasare a mormintelor, numele şi prenumele eroilor în ordine alfabetică, cu rândul şi numărul de mormânt unde este înmormântat. La capătul fiecărui rând se va amplasa câte o plăcuţă din plexiglas cu suport din ţeavă de inox cu numărul rândului.

Elit - Gustul Desăvârșit

Cimitirul Eroilor, cu o suprafaţă de 1904 mp, este înscris în proprietatea Oraşului Alba Iulia.

Cimitirul Eroilor a fost amenajat, după al Doilea Război Mondial, în majoritate cu morminte de soldaţi români şi sovietici care au murit luptând pentru libertate, credinţă, întregirea neamului şi a teritoriului naţional.

Cinstindu-ne înaintaşii, făcând cunoscute faptele şi jerfa lor în slujba patriei, ne respectăm actele istorice şi pe făptuitorii lor. îngrijirea locurilor în care aceştia îşi dorm somnul de veci, constituie nu numai un gest de recunoştinţă, dar şi o operă de educaţie şi cultură pentru generaţiile viitoare.

Conform prevederilor din Legea 379/2003 – cu privire la regimul mormintelor şi operelor comemorative de război, art. 37 – Consiliile Locale ale oraşelor au atribuţia de a asigura protejarea mormintelor şi operelor comemorative de război situate pe raza lor teritorială.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Zăpada mieilor într-un oraș din Alba: Ninge ca în toiul iernii la sfârșit de martie

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA| Zăpada mieilor într-un oraș din Alba: Ninge ca în toiul iernii la sfârșit de martie

Dacă până de curând primăvara părea că şi-a intrat în drepturi, ținând cont de faptul că în urmă cu câteva zile temperaturile erau de peste 15 grade Celsius, în această seara ninge ca în toiul iernii în Aiud.

Iarna nu se dă dusă, cu una cu două, chiar dacă nu mai are forță. În tradiţia populară această ninsoare se numeşte zăpada mieilor.

Elit - Gustul Desăvârșit

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că perioada aceasta de frig și ninsoare va dura până joi, iar din zilele următoare am putea avea din nou la temperaturi de 15 grade Celsius.

Ninge în această seară și pe Dealul Feleacului din Cluj, un cititor al ziarulunirea.ro, trimițându-ne imagini cu viscolul care s-a pornit între Cluj și Turda.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Trafic de coșmar între Ciugud și Alba Iulia, la barieră: Șoferii, nevoiți să aștepte la o coadă kilometrică

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Trafic de coșmar între Ciugud și Alba Iulia, la barieră: Șoferii, nevoiți să aștepte la o coadă kilometrică

Circulația rutieră între Alba Iulia și Ciugud se desfășoară cu greutate, în după masa zilei de marți, 28 martie, autoturismele mișcându-se cu viteza melcului din cauza cozii care se formează în zona barierei peste calea ferată.

Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a trimis pe adresa redacției mai multe imagini cu modul în care se desfășoară traficul în acea zonă.

Potrivit acestuia bariera nu s-a ridicat cam aproximativ o oră, timp în care coada a ajuns până la autostradă.

Elit - Gustul Desăvârșit

Așa cum se poate observa și în imagini, mașinile se deplasează bară la bară, pe un drum care este oricum „notoriu” pentru traficul infernal.

Respectiva barieră este cunoscută pentru desele probleme pe care le cauzează, mai ales în intervalele orare cu trafic ridicat, respectiv dimineața și după ora 16:00.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare