Rămâi conectat

Ştirea Ta

Cele mai bune mişcări pentru un trup de zeiţă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

A venit primăvara, aruncăm toate hainele groase într-un colţ uitat al şifonierului, scoatem la iveală hăinuţele colorate, rochiţele şi bluziţele din materiale lejere. Corpul nostru va fi expus şi de aceea ar fi cazul să ne apucăm din timp de îngrijirea acestuia. Să fie clar, toată munca pe care o facem este pentru a ne simţi noi bine, pentru a ne aprecia şi a avea grijă de sănătatea noastră.
Fă-ţi puţin timp şi pentru tine şi învaţă cele mai bune mişcări în materie de exerciţii fizice:
1.Spinning-ul este un antrenament relativ nou pentru România, fiind introdus şi în sălile de aerobic de la noi. Acesta constă într-un program de exerciţii de interior cu biciclete proiectate special pentru acest tip de mişcare. E o formă de exerciţiu în stil intens, conceput pentru a arde calorii, dar şi pentru distruge stratul de celulită din jurul coapselor şi al feselor.
2.Kangoo Jumps este un sport care poate fi efectuat nu doar în sala de aerobic, ci şi în propria locuinţă sau în aer liber. Acesta îţi oferă libertatea de a te mişca şi de a fi liber. Pentru un astfel de sport ai nevoie de ghete speciale, concepute pentru acest sport. Programul este unul destul de motivant şi distractiv. Acesta presupune menţinerea echilibrului, solicitând întregul corp, dezvoltând masă musculară şi rezistenţa ta la efort fizic.
3.Bikini Body este un program realizat special pentru vară deoarece antrenamentul presupune lucrarea zonelor cu probleme ale picioarelor, şi anume: aripioare, celulită şi tonifierea feselor. Tonusul muscular se obţine destul de repede dacă mergi de cel puţin 2-3 ori pe săptămână la antrenament.
4. Fitball este un sport care începe să devină popular şi la noi. Acesta are ca accesoriu principal o minge de dimensiuni mari. Din cauza faptului că exerciţiile se lucrează pe minge, corpul este destul de instabil, programul de fitball lucrând foarte multe grupe musculare, în special cele lombare şi abdominal. Exerciţiile de fitball sunt benefice nu doar pentru obţinerea tonusului muscular, acestea fiind utile pentru rezolvarea numeroaselor probleme terapeutice, cum ar fi corectarea posturii şi a coloanei vertebrale sau prevenirea apariţiei osteoporozei.
5. Zumba Dance este un program distractiv şi intens, care te ajută să arzi calorii şi să defineşti forma corpului. Acesta a apărut în anul 2001 şi de curând a fost introdus şi în sălile de aerobic de la noi din ţară. Acest tip de exerciţii combină muzica internaţională cu fitnessul şi, pe lângă faptul că tonifiază corpul, te învaţă să dansezi pe ritmuri exotice sau de hip hop. (www.kudika.ro)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția Dacă până nu demult Alba Iulia era ”împânzită” de giratorii, odată cu dispariția lor în urma lucrărilor de mobilitate, șoferii din Alba se pare că au dat uitării regulile de circulație și prioritățile în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea