Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Ce poţi face de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR în Alba Iulia? Căsătorii pentru o zi în Cetate, plimbări călare sau petreceri cu tematică în cluburile şi localurile din oraş!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Valentine’s Day se apropie cu paşi repezi, iar cluburile şi localurile albaiuliene se „întrec” deja în oferte şi petreceri tematice. Târg de cadouri pentru îndrăgostiţi, plimbări călare, căsătorii pentru o zi în incinta Cetăţii Alba Carolina, petreceri cu muzică live sau cu tematică în club,  sunt doar câteva din ceea ce li se pregăteşte celor care vor să petreacă momente de neuitat în oraş alături de persoana iubită.

Desigur, pe lângă toate acestea, albaiulienii pot opta pentru o cină romantică la restaurant sau, de ce nu, un film la cinema.

„Oraşul din oraşul tău”, centrul comercial Alba Mall,  se transformă în „Oraşul Îndrăgostiţilor”  în acest weekend, iar timp de trei zile, dragostea va pluti în aer la Târgul „Valentine’s Day”. „Dragostea nu e de vânzare, dar simbolurile ei, poţi să le iei”, transmit organizatorii. O sumedenie de cadouri pentru persoana iubită aşteaptă să fie cumpărate.

carolina cafe alba iuliaPentru cei care preferă să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor într-un cadru restrâns şi o ambianţă romantică, Carolina Cafe, aflată în zona istorică a oraşului, Piaţa Cetăţii, este locul perfect. „Cupidon vă aşteaptă la Carolina Cafe pentru a celebra iubirea. Avem un program special, cu premii garantate pentru fiecare persoană”, transmit organizatorii. Toţi clienţii care vor poposi în cafenea sâmbătă, 14 februarie, vor primi un cupon, care constă într-o plimbare călare. Restul premiilor constau în abonamente de echitaţie sau plimbare cu trăsura. De asemenea, cei care doresc pot fi căsătoriţi pentru o zi în incinta Cetăţii, iar cununia va fi oficializată în două limbi, română şi rusă. Opţional, vor fi oferite celor care doresc şi fotografii la minut.

Irish Pub Erol întâmpină îndrăgostiţii sâmbătă, de ziua lor, cu un concert live oferit de trupa „The Puzzles”. Petrecerea începe la ora 22.00, iar membrii trupei promit o seară specială, cu cele mai frumoase melodii de dragoste şi nu numai.

stageSe anunţă distracţie mare în Club Stage, sâmbătă, 14 februarie, la „Who’s your Valentine?”. Pentru albaiulienii care aleg să petreacă în club de Ziua Îndrăgostiţilor organizatorii au pregătit o petrecere tematică cu surprize. DJ Pado (Club SKIN Iasi) şi MC Rosso (Club Bamboo Cluj -Napoca) sunt cei care se vor ocupa de buna dispoziţie.

Club Enjoy Life vă aşteaptă sâmbătă să sărbătoriţi împreună Ziua Îndrăgostiţilor, „cu multe surprize şi cu cea mai romantică atmosferă”, spun organizatorii.

Acestea sunt doar câteva dintre petrecerile organizate în oraş. Revenim cu noutăţi, pe măsură ce localurile anunţă evenimente dedicate îndrăgostiţilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea