Rămâi conectat

Ştirea Ta

Ce călcăm în picioare vara asta?

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Tendinţele pentru accesorii în modă anului 2012 sunt strâns legate de nevoia de a declara public un anumit statut. Întregul arsenal de accesorii imaginate pentru sezonul de primavară-vară 2012 este menit să completeze ţinutele, dar mai ales să ajute femeia care le poartă să se reinventeze la fiecare pas!
lPlatformele masive sunt în continuare printre preferatele designerilor, însă au devenit mult mai geometrice ca formă în acest an. Modele din împletiri de nuanţe văratice, cu un imprimeu zebră sau ombre (culori în degrade), acestea vor fi în tendinţe pe parcursul sezonului, deci trebuie să îşi găsească un loc pe lista ta de shopping.
lSandalele din piele naturală împletită în mici modele intens colorate au devenit una din tendinţele verii 2012, după ce au apărut în colecţii semnate de Antonio Berardi, Loewe sau Dolce&Gabbana. Investeşte în o pereche de acest fel şi poţi străbate întreg mapamondul în această vară fără să îţi faci griji că încălţămintea ta va fi desuetă!
lÎncălţămintea din material cu luciu metalizat a fost mereu surprinzătoare şi revine în vara 2012 la modă! Adăugă câteva detalii strălucitoare garderobei tale de sezon şi vei atrage toate privirile. O pereche de pantofi argintii sau aurii, cu un design senzual, dar clasic în acelaşi timp, poate acompania orice fel de ţinută de zi sau seară.
lBalerinii sunt foarte confortabili şi îţi dau o alură fragilă, delicată; în plus, aproape că nu există ţinută la care să nu se potrivească. Balerinii elastici sunt un model grozav pentru primăvară, o dată pentru că sunt feminini şi clasici, şi apoi pentru că sunt comozi: îi poţi purta cu tine că alternativa la sfârşitul unei zile pe tocuri înalte.Caută modele cu vârf uşor ascuţit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea