Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cazul femeii decedate la Spitalul Aiud: Care sunt concluziile în urma efectuării necropsiei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cazul femeii decedate la Spitalul Aiud: Care sunt concluziile în urma efectuării necropsiei

O femeie în vârstă de 41 de ani și-a pierdut viața la Spitalul Municipal Aiud, în urma unor complicații. Tragedia s-a petrecut joi, 25 mai.

Citește și: MOARTE suspectă la Spitalul Municipal Aiud: O femeie de aproximativ 40 de ani a decedat la ATI, după ce a fost transferată de la secția ginecologie

Potrivit concluziilor medico – legale, în urma necropsiei, nu a putut fi stabilită cauza decesului femeii de 41 de ani din Aiud, urmând a fi efectuate analize de laborator. Cercetările sunt continuate, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

În urma morții suspecte a pacientei de 41 de ani, la Spitalul Municipal Aiud, Direcția pentru Sănătate Publică Alba a pornit o acțiune de control la unitatea spitalicească.

Reamintim că la data de 25 mai 2023, în jurul orei 12,00, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată de către personalul medical din cadrul Spitalului Municipal Aiud cu privire la faptul că, în jurul orei 11.20, o femeie de 41 de ani, din Aiud, a decedat în secția de terapie intensivă.

Citește și: Tragedie în Alba: Filmul morții suspecte a unei paciente de 41 de ani de la Spitalul Municipal Aiud

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că femeia a fost internată în spital, urmând să fie operată, iar în jurul orei 10,00 a fost anesteziată, moment în care a intrat în stop cardiorespirator, fără a mai răspunde manevrelor de resuscitare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea