Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

MOARTE suspectă la Spitalul Municipal Aiud: O femeie de aproximativ 40 de ani a decedat la ATI, după ce a fost transferată de la secția ginecologie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

MOARTE suspectă la Spitalul Municipal Aiud: O femeie de aproximativ 40 de ani a decedat la ATI, după ce a fost transferată de la secția ginecologie

Un incident tragic a avut loc la Spitalul Municipal Aiud, în cursul serii de joi, 25 mai. O femeie de aproximativ 40 de ani a decedat în condiții suspecte, trupul neînsuflețit fiind transportat la Servicul de Medicină Legală.

Informația a fost transmisă pentru ziarulunirea.ro de către un cititor al publicației care ne-a povestit că „era panică mare în spital” după decesul femeii.

Contactați de către ziarulunirea.ro, reprezentanții Spitalului Municipal Aiud au confirmat incidentul și au specificat faptul că pacienta a fost inițial internată pe secția de ginecologie, fiind ulterior mutată la terapie intensivă, unde a avut loc decesul.

Conducerea spitalului a mai adăugat faptul că nu poate oferi mai multe detalii referitor la cauzele producerii incidentului până la obținerea rezultatului anatomiei patologice.

Polițiștii fac cercetări în acest caz, fiind deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă.

Directorul medical al Spitalul Municipal Aiud, medicul Mircea Domşa, a declarat că femeia se prezentase în urgenţă, cu două zile în urmă, având o formaţiune tumorală genitală în pelvis.

Joi, pentru că prezenta dureri în zona abdominală, a fost dusă de urgenţă în sala de operaţie.

Conform medicului, în sala de operaţie, pacientei i s-a făcut iniţial o rahianestezie care nu a avut efect, după care a i s-a făcut o anestezie oro-traheală, moment în care a intrat în stop cardio-respirator, pe fond de bronho-spasm.

Mircea Domşa a explicat că astfel de cazuri sunt foarte rare.

Conform acestuia, medicii chirurgi nu au apucat să deschidă pacienta. Ea a fost resuscitată în sala de operaţie, a fost dusă în secţia de Terapie Intensivă unde a făcut un al doilea stop cardio-respirator în urma căruia nu a mai putut fi resuscitată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea