Rămâi conectat

Cultură Educație

Câştigătorii licitaţiei pentru gestionarea a 7 fonduri cinegetice din Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministerul Mediului şi Pădurilor a făcut publice pe site-ul oficial www.mmediu.ro câştigătorii licitaţiei organizate în 10 august pentru gestionarea a 7 fonduri de vânătoare de pe raza judeţului Alba. Licitaţia a fost adjudecată de 6 asociaţii, din care numai 4 sunt din judeţul Alba, celelalte fiind din Cluj.
Potrivit sursei citate, cei mai mulţi bani îi va da AVPS Căprioara-Cib pentru gestionarea fondului de vânătoare Alba Iulia, care, dacă nu s-a strecurat vreo greşeală de tipar, va trebui să achite 170888 de euro, sumă de peste 87 de ori mai mare decât preţul de pornire a licitaţiei, de 1953 euro. Cele două asociaţii vânătoreşti din judeţul Cluj vor achita preţuri de 5 – 6 ori mai mari decât preţul de pornire a licitaţiei: AVPS Potaissa Hunter Turda va plăti 13775 euro pentru fondul cinegetic Măhăceni (preţ de pornire 2087 euro), iar AV Râmeţ – Inzel Cluj-Napoca şi-a adjudecat gestionarea faunei de pe fondul de vânătoare Ponor, cu 18228 euro (3574 euro).
De aproape două ori mai mult faţă de preţul iniţial va plăti şi AVPS Vulturul Negru Sebeş, care cu 4091 euro şi-a adjudecat licitaţia pentru fondul cinegetic Câlnic, licitaţia pornind de la 2406 euro. În schimb, Asociaţia Trascău Hunting Club Sălciua va plăti doar 4266 de euro pentru fondul de vânătoare Vidolm, faţă de 3047 euro, cât fusese preţul de pornire.
La preţuri apropiate celor de pornire şi-a adjudecat licitaţiile şi Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportiv Alba: 3983 euro pentru fondul de vânătoare Horea (preţ de pornire 3319 euro) şi 10601 euro pentru fondul cinegetic Cugir (8834 euro).
Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea