Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Casa Județeană de Pensii Alba, anunț pentru pensionarii din județ: Când vor fi livrați banii, atât pe card cât şi prin Poşta Română

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Casa Județeană de Pensii Alba, anunț pentru pensionarii din județ: Când vor fi livrați banii, atât pe card cât şi prin Poşta Română

Reprezentanții Casei Județene de Pensii Alba au transmis luni că au fost făcute toate demersurile necesare pentru a vira, până la data de 30 aprilie, sumele necesare către CN Poșta Română SA și băncile comerciale cu care are încheiate convenții pentru plata drepturilor de pensi.

Astfel, toți pensionarii din județ urmează să își primească pensia aferentă lunii mai 2024 în următoarele zile, înainte de Sărbătorile Pascale.

Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a anunţat data limita când vor ajunge pensiile prin card, dar şi prin poștă.

Citește și: Pensii 2024 | Plata pensiilor pentru luna mai devansată. Pensiile se plătesc înainte de Paște

Simona Bucura Oprescu a subliniat că promisiunea făcută de Guvern cu privire la livrarea pensiilor înainte de Sărbătorile Pascale va fi îndeplinită. Astfel, toate pensiile vor fi plătite până cel târziu 3 mai, atât cele virate prin card bancar cât şi cele livrate prin Poşta Română.

„Guvernul, la solicitarea lui Marcel Ciolacu, a aprobat în ședința de joi cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024. Vineri deja ministerul Muncii şi Casa de Pensii au virat banii către Posta Română pentru plata pensiilor.

Până la 30 aprilie viram banii necesari pentru plata pensiilor şi instituțiilor bancare cu care avem încheiate convenții pentru ca şi acestea să le vireze pe 2 mai către pensionari.

Estimările noastre sunt că aceștia vor face categoric viramentul cel mai târziu pe 2 mai pentru ca banii pe card să ajungă cel târziu pe 3 mai. Eu am vorbit personal cu fiecare manager ale celor 22 de instituții bancare astfel încât să lucrăm sincron ca pensiile să ajungă la beneficiari. Asigurările din partea Poștei Române sunt că pensiile vor ajunge prin factorii poștali la pensionari. Cam jumătate din bani sunt primiți pe card, cealaltă jumătate prin factorii poștali, chiar dacă asta înseamnă ca poştaşii să lucreze mai mult”, a spus ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, la Antena 3 CNN.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupa 0 negativ. ”Pacienți cu diverse afecțiuni grave au nevoie de transfuzie pentru a supraviețui”

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupa 0 negativ. ”Pacienți cu diverse afecțiuni grave au nevoie de transfuzie pentru a supraviețui” Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat marți, 15 mai 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupa 0 negativ. ”În județul Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea