Rămâi conectat

Ştirea Ta

Casa Chanel, colecţia primăvara/vara 2012

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Colecţia Chanel Couture pentru primăvara-vara 2012, un amestec de eleganţă şi funcţionalitate, a reuşit ca întotdeauna să uimească audienţa. Karl Lagerfeld a organizat show-ul într-un cadru special, sub forma unui avion. Designerul şi-a propus să reinventeze uniforma vintage a însoţitoarelor de zbor. Un melanj de albastru marin, bleu, griuri şi accente metalice uşoare au constituit paleta cromatică a colecţiei. Designul pieselor vestimentare a urmat o linie simplă. S-au remarcat rochii cu talia căzută şi gulere înalte dar şi rochii cu mâneci ample şi aplicaţii preţioase. Structuri din mărgele bogate şi strasuri, detalii specifice pentru piesele couture Chanel au îmbrăcat rochiile elegante de cocktail. Prin amestecul de elemente Lagerfeld a creat o colecţie diafană şi captivantă.
Prezentarea casei de modă Chanel a reunit piese vestimentare clasice de inspiraţie vintage cu piese moderne, extravagante. Karl Lagerfeld propune rochii medii, costume cu fuste până la genunchi, topuri bufante care marchează talia, dar şi rochii lungi până în pământ.
Trendurile Chanel pentru sezonul primăvară-vară aduc în prim plan umerii supradimensionaţi, transparenţele, volanele, decupajele şi colanţii cu strasuri. În materie de accesorii designerul propune cercei lungi şi pantofi simpli cu barete în jurul gleznei. De această dată Lagerfeld a renunţat la încălţări extravagante şi a mizat pe detalii clasice şi accesibile. (www.kudika.ro)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea