Casa Chanel, colecţia primăvara/vara 2012

    Colecţia Chanel Couture pentru primăvara-vara 2012, un amestec de eleganţă şi funcţionalitate, a reuşit ca întotdeauna să uimească audienţa. Karl Lagerfeld a organizat show-ul într-un cadru special, sub forma unui avion. Designerul şi-a propus să reinventeze uniforma vintage a însoţitoarelor de zbor. Un melanj de albastru marin, bleu, griuri şi accente metalice uşoare au constituit paleta cromatică a colecţiei. Designul pieselor vestimentare a urmat o linie simplă. S-au remarcat rochii cu talia căzută şi gulere înalte dar şi rochii cu mâneci ample şi aplicaţii preţioase. Structuri din mărgele bogate şi strasuri, detalii specifice pentru piesele couture Chanel au îmbrăcat rochiile elegante de cocktail. Prin amestecul de elemente Lagerfeld a creat o colecţie diafană şi captivantă.
Prezentarea casei de modă Chanel a reunit piese vestimentare clasice de inspiraţie vintage cu piese moderne, extravagante. Karl Lagerfeld propune rochii medii, costume cu fuste până la genunchi, topuri bufante care marchează talia, dar şi rochii lungi până în pământ.
Trendurile Chanel pentru sezonul primăvară-vară aduc în prim plan umerii supradimensionaţi, transparenţele, volanele, decupajele şi colanţii cu strasuri. În materie de accesorii designerul propune cercei lungi şi pantofi simpli cu barete în jurul gleznei. De această dată Lagerfeld a renunţat la încălţări extravagante şi a mizat pe detalii clasice şi accesibile. (www.kudika.ro)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419