Rămâi conectat

Actualitate

CAS Alba este la dispoziţia contribuabililor zi de zi, nu doar o zi pe lună!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Urmare a articolului apărut pe prima pagina a ziarului „Unirea” din data de 22.03.2012, facem cu titlu de drept la replică următoarele precizări:
– începând cu data de 20.02.2012, Casa de Asigurări de Sănătate Alba asigură programul de lucru cu publicul de luni până vineri, între orele 8.00-16.00, conform adresei Ministerului Sănătăţii nr. 1076, din data de 13.02.2012. Având în vedere activitatea specifică de încasare a contribuţiilor de asigurări de sănătate pentru persoane fizice, altele decât cele pentru care colectarea se face de către ANAF, la data de 25 din ultima lună a fiecărui trimestru, programul de lucru în relaţie cu publicul a fost extins de la ora 7.30 la ora 16.00, personalul primind instrucţiuni să rămână şi după ora 16.00, în cazul în care situaţia o impune.
Casa de Asigurări de Sănătate Alba a informat în repetate rânduri asiguraţii şi pe cei interesaţi asupra faptului că există posibilitatea legală de a se face plata contribuţiilor curente sau restante în orice zi a lunii, fie prin ordin de plată în contul de Trezorerie: RO76TREZ0022621050302XXX sau la orice unitate CEC Bank, fără cheltuieli suplimentare, în contul RO54CECEAB0103RON0000001.
Deşi au fost luate toate aceste măsuri în limita cadrului legal în vigoare, apreciem anumite aspecte evidenţiate pe prima pagina a ziarului „Unirea” ca având un vădit caracter tendenţios, măsurile fiind luate de mai multă vreme tocmai în încercarea de a fi eliminat disconfortul produs de aglomeraţia la ghişeele instituţiei. Declaraţiile constitutive privind plăţile anticipate cu titlu de contribuţii de asigurări sociale de sănătate, datorate pentru anul 2012 pot fi depuse oricând, începând cu prima zi a anului chiar şi prin poştă, recomandat, cu confirmare de primire.
Situaţia creată în ultima perioadă la ghişeele Casei de Asigurări de Sănătate se datorează nu atât culpei acestei instituţii, cât mai ales unui mai vechi „nărav”, pe care îl avem, din păcate mulţi dintre noi şi anume acela de a lăsa pentru ultimele zile plata obligaţiilor pe care le avem către stat.

Ec. Gheorghe ŞTEF, preşedinte – director general


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea