Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Carrefour se deschide la Alba Mall, din toamnă. 20 de posturi disponibile pentru angajare

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

carrefour_61Carrefour România deschide în toamnă, un magazin la Alba Iulia, în incinta centrului comercial Alba Mall. Noul magazin are, în prezent, 20 de posturi disponibile: manipulator marfă, casier, operator vânzări produse proaspete, recepționer marfă și operator monitorizare prețuri.  Inaugurarea magazinului se va realiza cel mai probabil în luna octombrie.

Carrefour Market este lanțul de magazine ce operează peste 20 de supermarketuri în România, deținute de francezii de la Grupul Carrefour, iar cel mai apropiat de Alba Iulia se află în Sibiu, la 70 de kilometri. Hipermarketul s-a făcut cunoscut, în special, prin promoția ”Plătim de 10 ori diferența”, dacă în altă parte clienții găsesc anumite produse, la prețuri mai mici.

Angajaţii reţelelor de hipermar­ke­turi au salarii medii brute cuprinse între 1.900 şi 2.250 de lei, cei mai bine plătiţi fiind salariaţii Carrefour şi Cora. La polul opus, Auchan şi Kaufland plătesc salarii medii brute de sub 2.000 de lei, scrie zf.ro.

În Alba Iulia există patru magazine de tip discount: Kaufland, Penny, Profi, iar ultimul deschis, în 2013, Lidl. Grupul german de retail Rewe va deschide cel mai probabil la sfârșitul anului 2014, un magazin Penny, la Teiuș, și în 2015, la Ocna Mureș. Totodată, ocnamureșenii se vor bucura de un magazin Profi, în această toamnă.

Carrefour este cel mai mare retailer european și al doilea din lume, după Wal-Mart. Cu 456.000 de angajați în 30 de țări, Carrefour are numeroase divizii și subsidiare în Uniunea Europeană, America de Sud, Africa și Asia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Protest spontan la Arhivele Naționale – Serviciul Județean Alba. Angajații au întrerupt activitatea timp de o oră. Care sunt nemulțumirile lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Protest spontan la Arhivele Naționale – Serviciul Județean Alba. Angajații au întrerupt activitatea timp de o oră. Care sunt nemulțumirile lor Vineri, 17 mai 2024,  între orele 09:30 – 10:30, angajații din ARHIVELE NAȚIONALE – SERVICIUL JUDEȚEAN ALBA au decis să protesteze prin întreruperea activității și anularea programului de lucru cu publicul. Angajații din Arhivele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea