Rămâi conectat

Politică Administrație

Candidat la Primăria Alba Iulia: Mircea Trifu e precum Predoiu la PNL. Îi doresc mult succes

Dragoş Suciu

Publicat

în

Președintele MP Alba, Clement Negruț, a spus, recent, fiind întrebat ce opinează despre candidatura lui Mircea Trifu la Primăria Alba Iulia, că ”îi dorește mult succes”, dar că el este ca și Cătălin Predoiu la PNL, fiind ”pregătit să candideze din patru în patru ani”.

mircea trifu alba iulia city race”Mircea Trifu e precum Predoiu la PNL. Îl felicit pentru consecvență, e pregătit din patru în patru ani să candideze. E foarte bine și îi doresc mult succes. Chiar nu am cuvinte jignitoare la adresa lui. E un tip consecvent. Omul din patru în patru ani candidează. E foarte bine și foarte frumos”, a spus deputatul de Alba.

Clement Negruț, care este și el unul dintre candidații la Primăria condusă de 20 de ani de Mircea Hava, spune că ”mai sunt vreo trei care își vor anunța candidatura în perioada următoare”, precizând că vor fi mai mulți candidați decât la alegerile din 2012.

Pe de altă parte, Mircea Trifu afirmă că Mircea Hava nu este pregătit pentru a duce ”o astfel de luptă de gherilă” și îi va fi greu să se impună, din nou, la alegerile locale. Trifu a început o campanie inedită, pe bicicletă, de strângere de semnături pentru a putea candida.

Trifu susține că îi va ține piept lui Hava, chiar dacă el vine ”cu arcul”, iar PNL-ul, partid din care face parte edilul, va veni ”cu tancul”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea