Mircea Trifu cere înființarea ”Biroului bunului simț” în cadrul Primăriei Alba Iulia: ”E ca la nebuni”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Așa cum ne-a obișnuit, candidatul independent pentru Primăria Alba Iulia Mircea Trifu vine, o dată la două săptămâni, cu un mesaj tăios prin care amendează aspecte din cauza cărora consideră că cetățenii acestui municipiu au de pătimit.

De această dată, după ce concluzionează că în Primăria Alba Iulia ”e ca la nebuni”, cere înființarea ”Biroului bunului simț” – departament ce ar avea scopul de a sprijini persoanele fizice și juridice care realizează ”investiții publice cu bani privați”.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Redăm, integral, mesajul independentului Trifu trimis ziaruluiunirea.ro.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Mircea Trifu

”O mare parte din infrastructura orașului, apă, gaz, curent sau chiar canalizare este realizată privat de către oamenii care locuiesc în anumite zone… Aceste investiții sunt apoi donate spre firmele care le administrează sau chiar către primărie care obțin bani buni pe termen lung din închirierea acestora tocmai celor care le-au făcut… Acest fapt, deși pare puțin nedrept este oarecum firesc pentru ca primăria are un buget limitat pentru aceste investiții, iar oamenii au nevoie de ele acum si nu peste 10 ani când o sa aibă primăria bani… Ceea ce este într-adevăr necinstit și nedrept este labirintul întortocheat prin care poți ajunge sa obții o autorizație pentru o astfel de lucrare si ce costuri ai… Durează și un an sa obții autorizație sa poți trage o conducta de apa pe o strada de 100 de metri… Pentru fiecare pas trebuie s-o iei de la capăt cu avizele în așa fel încât scoți vreo 3 certificate de urbanism si de 3 ori fiecare aviz… E ca la nebuni… De-asta cer de urgența consiliului local să înființeze în Primăria ALBA IULIA un birou unic care sa aibă ca scop sprijinul persoanelor fizice si societăților comerciale care realizează investiții publice cu bani privați!! Este măcar de bun simt… Sa-l numească BIROUL BUNULUI SIMT si sa aibă pe ușa desenat un funcționar public cu pălăria scoasa in fata unui cetățean!!!”, arată Trifu.

În final, dezvoltatorul imobiliar Mircea Trifu urează tuturor o zi bună.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

12 Comentarii

1 2 martie 2016 at 8:15

Un clovn ca tine s-ar incadra perfect in cadrul „biroului de bun simt” pe care-l propui. Tu care esti stiut in breasla ca un „mare tepar si aburitor” poti da mana linistit cu hava ca sunteti la fel si doar stii ca persoanele la fel se RESPING !

Gogu 2 martie 2016 at 9:18

În alte vremuri plăteam chirie 100 de lei și igo întreținea tot ; acum plătesc 100 de lei impozit pe propietatea cumpărată din care edili își plătesc venituri ..ia nu plătii impozitul pe casă și atunci o să vezi cine e proprietarul imobilului …după ce plătești impozite indirecte : apă -canal, curent , gaz , mobilă frigider etc ca să fie casa funcțională mai vine administratorul orașului și îți stabilește un un impozit direct proporțional cu nevoile lui în timp ce nu face nimic pentru proprietatea ta nici evidența care se face la cartea funciară și dei și dei și tot așa…tot mai săraci și mai proști …când aveți de gând să ridicați capul din pământ oameni buni …

S 2 martie 2016 at 11:57

I-a privitii poza, cu acel „ranjet”, si mutra de „tepar”, si va puteti da seama, de cat „bun simt”, dispune Trif!

Bravo Trifu 2 martie 2016 at 12:05

Mircea ai dreptate si sa mai sti ca te voi vota impreuna cu prieteni si chiar dusmani,la ultimi le schimb parerea despre tine !Decat al lui Oprea izmana,de 1000 ori tu castigi !

pilu 2 martie 2016 at 12:24

In chestiunea cu retelele ai dat-o in bara rau de tot. Esti paralel cu chestia asta ca doua linii de tramvai.
Pai daca retelele facute de particulari nu ar fi predate furnizorilor in caz de defect plateste cel ale cui sunt retelele (particularul) pentru ca furnizorul nu repara pe banii lui ceea ce nu-i apartine. Si atunci trebuie sa caute o firma care stie sa repare. Daca acesta lipseste o perioada in timp ce se produce avaria, cine se ocupa de retea ca ceilalti sa nu sufere. Mirecea Trifu. Ce zici coane, te ocupi daca iesi primar ?

raul 2 martie 2016 at 14:13

Da cum e cand pe 70 ml de conducta de apa potabila (inclusiv hidrant) dai 8.000 de lei , o „donezi ” CTTA Apa Canal si meseriasii de la apa canal iti mai I-au 180 de lei deschiderea

simona contabila 2 martie 2016 at 13:43

Ce bine ar fi ca acel birou sa isi desfasoare activitatea in cadrul unui cabaret sau a unei sali de jocuri de noroc, unde dl. Trifu s-ar simti in elementul sau. Cine poate spune ca dl. Trifu este escroc sau excroc (vorba lui Gadea)? El este un om cinstit care face afaceri cinstite cu dl fost procuror pentru securisti Sulea si cu dl. Nicula, pe care l-a muls de bani. Ce sa mai vorbim de fostii angajati fascinati de promisiunile pline de verzisori, care nu s-au materializat niciodata. Si mai am o intrebare pt dl Trifu: de ce nu are familie?

petru 2 martie 2016 at 20:22

„de ce nu are familie?” pentru ca sunt multe asa ca tine.

sharp blade 3 martie 2016 at 3:56

Pentru ca este „NEFAMILIST”,celibatar convins.

S 3 martie 2016 at 11:17

@simona contabila, Trif ii „pe punctul de asi face familie”, ca a declarat public, ca s-a saturat de Dreapta(lui)!

ilie de la uzina 2 martie 2016 at 13:56

asa e stimate domn, mare investitor. e normal ca un devoltataor imobiliar sa vanda parcele, case , blocuri, construite pe foste pasuni, dealuri, paduri etc, si primaria sa vina cu utilitatiile din urma.e normal ca toti cetatenii sa puna umarul si taxele pentru utilitati.Nu, LEGILE SUNT IDIOATE.legea ar trebui sa oblige dezvoltatorul imobiliar sa construiasac pe propria cheltuiala utilitatiile.

atb 2 martie 2016 at 15:25

cica investitor privat …un pacalici 🙂

Comentariile sunt oprite