Rămâi conectat

Politică Administrație

Clement Negruț: Mircea Hava va avea un adversar pe măsură la Primăria Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele MP Alba, Clement Negruț, a spus, recent, în cadrul unei conferințe de presă, că ”Mircea Hava va avea un adversar pe măsură la Primăria Alba Iulia”, asigurându-l că va intra în această competiție cu gândul să o câștige.

Clement Negrut11”M-am întâlnit cu domnul primar. Ne-am salutat cu respectul pe care-l port unui primar indiferent cum îl cheamă, dar îl asigur că va avea un adversar pe măsură. Sunt aceeași oameni care se învârt în bătăliile cu domnul primar, dar mă tem că sunt în bătălia asta doar pentru a face act de prezență. Eu îl asigur că voi intra în competiția asta cu un gând mare, să-l bat, să câștig competiția. S-ar putea să avem o surpriză de proporții, încă e posibil să avem două tururi de scrutin. Dacă vor fi două tururi o să vedeți câțiva candidați care se vor retrage și-l vor susține pe Hava”, a spus Negruț.

Deputatul neafiliat Clement Negruț a spus, fiind întrebat care sunt candidații care se vor retrage să-l susțină pe Hava, că ”încă nu i-a identificat pe toți” și nu vrea să se supere cei pe care nu îi va menționa.

În final, Negruț a adăugat că mai sunt ”vreo trei care își vor anunța candidatura în perioada următoare”, precizând că vor fi mai mulți candidați decât la alegerile din 2012.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea