Rămâi conectat

Sport

Campioana Volei Alba Blaj, în efectiv restrâns, la Cupa CSM Lugoj | Patru jucătoare, la Campionatul Mondial

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj va participa, în weekend, la un turneu de pregătire, în Banat, asta după ce echipa din “Mica Romă” a câștigat primul meci de pregătire, 4-0, pe propriul teren cu “U”-NTT Data Cluj-Napoca.

Cupa CSM Lugoj se dispută în perioada vineri, 30 septembrie – duminică, 2 octombrie. Programul formației din Alba este următorul: *vineri, ora 16.00: Volei Alba Blaj – BRSE Békéscsaba (campioana Ungariei); *sâmbătă, ora 16.00: Volei Alba Blaj – Spartak Subotica (Serbia); *duminică, ora 13.00: CSM Lugoj – Volei Alba Blaj.

Lotul Blajului este restrâns numeric, lipsind de la acest turneu coordonatorul principal și 3 extreme, dar și Nađa Ninković (probleme personale). Sunt 9 jucătoare, inclusiv centrul Jovana Kocić, asta întrucât gruparea din “Mica Romă” este și în acest an echipa din România cu cele mai multe reprezentante la Campionatului Mondial de volei feminin, competiție care se desfășoară în Olanda și Polonia, în perioada 23 septembrie – 15 octombrie 2022. La turneul final participă Gergana Dimitrova (Bulgaria), Andrea Kossanyiová (Cehia), Bojana Milenković și Slađana Mirković (Serbia).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea