Campioana României, Volei Alba Blaj a pus în vânzare abonamente pentru sezonul viitor | 180 de lei pentru jocurile din Sala „Timotei Cipariu”

Campioana României Volei Alba Blaj a pus în vânzare, începând de ieri, abonamente pentru sezonul 2015-2016, pentru meciurile care echipa lui Darko Zakoc le va disputa în Sala „Timotei Cipariu”.Castigare campionat Volei Alba Blaj128

Începând de marţi, 15 septembrie, blăjenii care doresc să îşi rezerve locuri la meciurile de volei din sala Timotei Cipariu îşi pot achiziţiona abonamente pentru sezonul 2015/2016. Preţul unui abonament rămâne acelaşi ca în sezonul trecut, respectiv 180 de lei, iar intrarea va continua să fie gratuită la meciurile de volei, oficiale sau amicale, dar, în acest caz, cei care nu deţin legitimaţii nu au garantat un loc în sala de volei.

ELIT

*Abonamente, din 15 septembrie

Începând de marţi, 15 septembrie, blăjenii care doresc să işi rezerve locuri la meciurile de volei din sala Timotei Cipariu îşi pot achiziţiona abonamente pentru sezonul 2015/2016. Deţinătorii de abonamente din sezonul precedent au posibilitatea să îşi rezerve acelaşi loc, dacă decid să şi le reînnoiască. Preţul unui abonament rămâne acelaşi ca în sezonul trecut, respectiv 180 de lei, iar intrarea va continua să fie gratuită la meciurile de volei, oficiale sau amicale, dar, în acest caz, cei care nu deţin legitimaţii nu au garantat un loc în sala de volei.

Mihail David - 2020

Abonamentele pentru sezonul viitor se vor achiziţiona de la Primăria Municipiului Blaj, începand din 15 septembrie, şi vor fi disponibile, în funcţie de solicitări, şi după începerea sezonului oficial, al cărui start este pe 10 octombrie. Persoană de contact pentru abonamente la volei este Melania Mihu.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...