Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Campania electorală nu a început: Căminul pentru Persoane Vârstnice Alba oferă servicii acreditate

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Referitor la articolul din data de 17 noiembrie 2011 fac următoarele precizări pentru lămurirea situaţiei:
Vârstnicul Ioan Radu s-a externat la cerere începând cu data de 1 noiembrie 2011, când s-a constatat defecţiunea la cabina de duş montată în urma reabilitării căminului din anul 2009. Nu i s-a cerut niciodată vârstnicului să repare personal cabina de duş, ci doar să achiziţioneze sticla spartă.
Dacă fiecare persoană din cămin ar produce câte o pagubă şi apoi ar pleca fără să acopere daunele, acestea ar trebui suportate din bani de la bugetul local, deci din buzunarul cetăţenilor municipiului Alba Iulia.
În ceea ce priveşte contribuţia la fondul de înmormântare, aceasta se face voluntar de către fiecare persoană, nefiind obligatoriu ca persoanele din cămin să îşi facă astfel de depozite. Vârstnicul în cauză a depus sporadic mici sume de bani care îi vor fi restituite. Pentru fiecare leu depus, i s-a eliberat de fiecare dată dovada depunerii.
Pentru informarea corectă a cititorilor precizez că în Căminul pentru persoane vârstnice Alba Iulia se asigură servicii acreditate la cele mai ridicate standarde calitative, furnizate de personal calificat într-un spaţiu locativ modernizat prin preocuparea continuă a Primăriei Alba Iulia. În plus în acest an s-au finalizat lucrările de modernizare şi reabilitare în cadrul PIDU, fiind primul obiectiv din cadrul unui astfel de proiect la nivelul întregii ţări.
 Afirmaţiile pe care deputatul Călin Potor le face atât pe site-ul ziarului Unirea, cât şi în publicaţia dumneavoastră din 18 noiembrie 2011 sunt nefondate şi calomnioase. Îi amintesc domnului deputat că încă nu a început campania electorală, deşi domnia sa se află de ceva vreme în campanie. Ca dovadă domnul Potor a venit în cămin într-o zi de sâmbătă, însoţit de alţi colegi de partid şi sub pretextul oferirii de flori vârstnicilor, i-a asigurat pe aceştia că le va oferi un trai mai bun dacă va fi ales primar. Indiscutabil scopul scuză mijloacele, dar în cazul afirmaţiilor calomnioase domnul deputat nu are nicio scuză. Şi nici căderea de a afirma ceva la adresa personalului din cadrul Căminului atât timp cât domnia sa din calitatea de reprezentant al municipiului în Parlament nu a avut nici cel mai mic interes faţă de această instituţie.
Nu doresc să intru în polemică cu deputatul Potor dar îi atrag atenţia acestuia că imaginea publică se face prin fapte proprii şi nu prin denigrarea altora. În bună măsură invităm pe oricine doreşte să se documenteze privitor la condiţiile existente, măsurile de lucru şi relaţia cu beneficiarii Căminului de persoane Vârstnice să ne contacteze.
Corina BEDELEAN – director Căminul pentru Persoane Vârstnice Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea