Campania ECOol 2016, în 21 aprilie, la Alba Mall. Elevii, provocați să transforme deșeurile în îmbrăcăminte

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Agenția Locală a Energiei Alba – ALEA împreună cu Consiliul Județean Alba și Inspectoratul Școlar al Județului Alba organizează a VII-a ediție a Campaniei ECOol, un proiect care vizează sensibilizarea elevilor și a cadrelor didactice față de mediul înconjurător presupunând lucrul în echipă și stimularea creativității.

Campania îmbracă forma unui concurs care se desfășoară  între grupuri formate din elevi de liceu care trebuie să realizeze costume din materiale reciclabile/reciclate. Fiecare grup înscris va trebui să refolosească într-un mod inedit deșeuri din mediul înconjurător, transformându-le în îmbrăcăminte.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Costumele vor fi prezentate în cadrul unei parade care va avea loc la Alba Mall în data de 21 aprilie 2016. Prezentarea de modă va fi urmată de un spectacol susținut de Mihail Sandu.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Tinerii vor fi stimulați să participe în campania noastră atât de dorința de a demonstra că au creativitate cât și pentru a câștiga unul din multele premii oferite de organizatori: excursie eco, participare la festivaluri de muzică, portofolii de modă, cursuri de formare în design vestimentar etc.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419