Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Campania de prevenire a furturilor din locuinţe a debutat azi şi în judeţul Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, desfăşoară, în perioada mai – iulie 2013, campania de prevenire a furturilor din locuinţe ”NU-ŢI SCĂPA CASA DIN OCHI!”, campanie iniţiată de Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Groupama Asigurări.

Activităţile circumscrise acestei iniţiative vor viza transmiterea de recomandări cu caracter preventiv şi promovarea campaniei prin intermediul mass-media, distribuirea unor materiale informativ-preventive, precum şi întâlniri cu grupuri ţintă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Totodată, pentru diseminarea mesajelor destinate prevenirii spargerilor de locuinţe se vor organiza întâlniri cu asociaţii de proprietari, asociaţii profesionale, angajaţi ai unor instituţii sau societăţi comerciale, etc.

Astăzi, 16 mai 2013, poliţiştii de la structura de prevenire şi cei de la proximitate au fost prezenţi în locuri publice din municipiul Alba Iulia (gară, autogări, pieţe, scări de bloc) unde au oferit cetăţenilor, sfaturi pentru prevenirea furturilor din locuinţă şi măsuri de protecţie a acestora, distribuind şi materiale informativ-preventive.

Iată câteva dintre sfaturile transmise de poliţişti:

– nu oferiţi persoanelor necunoscute informaţii despre  bunurile pe care le deţineţi sau despre vecini, nici măcar celor care susţin că reprezintă unele instituţii, dar nu pot face această dovadă;

– când părăsiţi locuinţa, chiar şi pentru scurt timp, închideţi toate ferestrele, inclusiv uşa de la balcon;

– nu postaţi, dumneavoastră sau un alt membru al familiei, pe site-urile de socializare adresa sau imagini din care să reiasă că aveţi în casă obiecte de valoare.

FOTO: IPJ Alba

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea