Rămâi conectat

Actualitate

Camera de Comerţ şi Industrie Alba în sprijinul agenţilor economici şi a întreprinzătorilor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

lPersoanele interesate de înfiinţarea societăţilor comerciale de orice tip – formă juridică;
lSocietăţile comerciale care doresc să facă sau au modificări în actele şi faptele lor juridice şi economice cu referire la: sediul social, asociaţi, administratori, schimbarea şi/sau completarea obiectului de activitate;
lPersoanele Fizice care doresc să fie autorizate sau să constituie Întreprinderi Familiale şi Întreprinderi Individuale;
Sunt invitate la Camera de Comerţ şi Industrie Alba pentru a primi asistenţă şi consultanţă de specialitate şi pentru întocmirea actelor constitutive (statut, contract de societate) şi a actelor adiţionale de menţiuni în vederea înregistrării acestora la Registrul Comerţului.
lCamera de Comerţ şi Industrie Alba efectuează servicii pentru eliberarea CERTIFICATELOR CONSTATATOARE de firmă, necesare întocmirii de acte pentru societate, obţinerea de credite bancare şi finanţări din fonduri structurale şi speciale, relaţii comerciale, servicii publice, achiziţii şi licitaţii etc.
lCamera de Comerţ şi Industrie Alba eliberează – certificate – care atestă calitatea de IMM – microîntreprinderi, întreprinderi mici şi mijlocii.
lCamera de Comerţ şi Industrie Alba organizează misiuni economice în ţară şi străinătate pentru iniţierea şi cultivarea unor relaţii de afaceri, contracte comerciale pentru mărfuri, bunuri şi servicii, întâlniri de afaceri şi prezentări de produse, precum şi participarea şi/sau vizitarea târgurilor şi expoziţiilor organizate pe diferite domenii de activitate.
lCamera de Comerţ şi Industrie Alba este agent autorizat pentru înregistrarea garanţiilor reale mobiliare pentru acordarea creditelor bancare şi alte finanţări.
lLa Camera de Comerţ şi Industrie Alba este organizat şi funcţionează în temeiul legii ARBITRAJUL COMERCIAL în ţinută de tribunal Comercial, având competenţă în a soluţiona litigii comerciale, prin pronunţarea de hotărâri definitive şi executorii.
lLa Camera de Comerţ şi Industrie Alba funcţionează Centrul Zonal de Informare şi Vânzare Standarde (CZI), activitatea având ca obiect şi scop implementarea standardelor în Întreprinderile din judeţ.
lDin anul 2011, în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Alba funcţionează Biroul de Asistenţă RSI, realizat de către Camera României şi Ecosistemi, cu cofinanţarea Fondului Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, prin proiectul „Birouri de asistenţă pentru promovarea Responsabilităţii Sociale a Întreprinderilor” care a fost creat pentru a sprijini competitivitatea regională, prin introducerea unor practici RSI în mediul de afaceri românesc, afacerea responsabilă însemnând inovare, eco – eficienţă, o mai bună gestionare a riscurilor, atragerea clienţilor, productivitatea angajaţilor, relaţia bună cu autorităţile şi multe altele.
lÎn conformitate cu O.G. Nr. 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor pe piaţă, aprobată prin Legea Nr.650/2002 şi a dispoziţiei H. G. Nr. 1198/2002 privind Normele de Igienă, toţi agenţii economici care au activitate: producţia şi comercializarea produselor alimentare şi de alimentaţie publică pot exercita aceste activităţi numai cu personal instruit în cunoaşterea „Noţiunilor Fundamentale de Igienă”.
CCI Alba este instituţie legal autorizată să organizeze cursuri scurte pe această temă, asigurând eliberarea Certificatului de Absolvire.
lPentru toate serviciile înscrise mai sus asigură legalitate, operativitate şi practicarea celor mai reduse taxe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea