Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Călin Matieș, noul președinte interimar al PSD Alba Iulia: Acesta este și propunerea social democraților pentru Primăria Alba Iulia la viitoarele alegeri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Călin Matieș, noul președinte interimar al PSD Alba Iulia: Acesta este și propunerea social democraților pentru Primăria Alba Iulia la viitoarele alegeri

Senatorul PSD Călin Gheorghe Matieș este noul președinte interimar al organizației municipale a social democraților din Alba Iulia.

Acesta a fost ales cu unanimitate de voturi în Ședința Consiliului Politic Județean Alba al PSD, desfășurată în cursul după amiezii de sâmbătă, 9 aprilie.

CITEȘTE ȘI: Daniel Zdrânc, propunerea PSD Alba pentru a candida la președinția Consiliului Județean. Conducere nouă și la PSD Sebeș

Călin Matieș ii succede în funcție Marcelei Dărămuș, fost inspector școlar general la IȘJ Alba. Aceasta a fost președinte interimar al organizației din vara anului trecut, când l-a înlocuit pe Bogdan Medrea.

Potrivit surselor ziarulunirea.ro, senatorul Matieș va fi și candidatul PSD pentru primăria municipiului Alba Iulia, la alegerile din 2024. Potrivit acelorași surse, la președinția Consiliului Județean, social democrații îl vor arunca în luptă pe Daniel Zdrânc.

„Municipiul Alba Iulia este un SIMBOL PENTRU ROMÂNIA și emblema județului nostru. Nu pot asista nepăsător la distrugerea orașului de către o administrație mediocră dependentă de blatul politic ce guvernează localitatea de prea mult timp.

În ultimele luni am discutat cu mii de persoane, pensionari și tineri, oameni de afaceri sau oameni cu profesii liberale, profesori și doctori, angajați din sistemul public sau privat, și am înțeles care sunt așteptările de la administrația din Alba Iulia. Sâmbătă, colegii social democrați din Alba mi-au încredințat RESPONSABILITATEA să lupt pentru interesele albaiulienilor și să lucrez cu membrii și simpatizanții noștri din Alba Iulia pentru a construi o alternativă credibilă la slaba administrație municipală.

Le mulțumesc sincer pentru încredere și înțeleg cât de mult Alba Iulia are nevoie astăzi de un NOU PLAN DE DEZVOLTARE, un PROGRAM DE GUVERNARE LOCALĂ, care să răspundă necesităților oamenilor. Sunt determinat să LUPT PENTRU FIECARE ALBAIULIAN la fel cum am luptat pentru producătorii locali timp de peste 20 de ani! Sunt hotărât să pun pe PRIMUL LOC INTERESELE ALBAIULIENILOR, așa cum, din Senatul României, am reprezentat dorința românilor pentru un trai mai bun!

Am convingerea că în viață, marile bătălii se câștiga doar ÎMPREUNĂ, în ECHIPĂ. În acest proiect nou pentru municipiul nostru am nevoie de fiecare persoană dornică să participe la revigorarea orașului. Vă propun un parteneriat direct, fără intermediari, pentru dezvoltarea municipiului Alba Iulia, pentru binele fiecărui albaiulian.

Voi continua să aduc alături de mine specialiști și persoane care vor să se implice și să discut cu cei mai buni profesioniști din România, dar și din străinătate, pentru a crea un PROGRAM INTEGRAT care să asigure UN TRAI MAI BUN PENTRU ALBAIULIENI. Avem mult de lucru pentru a reda suflet frumosului nostru municipiu! Contribuția fiecăruia dintre dumneavoastră contează! TOTUL pentru ALBA IULIA!”, a scris senatorul Călin Matieș pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu. În zilele de 15 și 24 aprilie au fost semnate procesele-verbale de predare-primire a amplasamentelor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea