Rămâi conectat

Societate

Cacovean George este un ecologist înnăscut care vrea să-şi depăşească limitele la Balul Bobocilor 2013

Dragoş Suciu

Publicat

în

Cacovean George vrea să își depășească limitele la Balul Bobocilor 2013 de la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia. Participarea la bal este un moft care vrea să-i aducă distracţie. A terminat Liceul Economic „Dionisie Pop Marţian”, iar acum este student la Ingineria Mediului.

Se consideră un ecologist înnăscut şi vrea să devină un inginer desăvârşit de mediu. Pasiunile sale sunt fotbalul şi fitness-ul pe care îl practică la sală. În timpul liber iese în oraş cu prietenii, cafeaua de dimineaţă fiind una dintre marile sale plăceri. Se caracterizează ca fiind un tip descurcăreţ, cu simţul umorului, petrecăreţ şi hazliu. Are 1,80 înălţime şi 70 de kilograme.

Dacă îţi place Cacovean George apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurentul cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Mister Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=713]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea