Rămâi conectat

Sport

Bucurică a semnat cu studenții! La nicio lună de la promovarea în Liga 3, CS Universitatea Alba Iulia – transformări majore la nivelul lotului!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitatea Alba Iulia a reușit un sezon de vis, cu eventul județean și promovarea în Liga 3, însă la nicio lună de la barajul cu CSO Baraolt, returul în 25 iunie, universitarii traversează o perioadă tumultuoasă la nivelul efectivului de jucători.

Contrar celor afirmate de antrenorul Mihai Manea într-o emisiune la Radio Unirea FM, că este adeptul continuității și vor fi puține schimbări, gruparea ‘alb-albastră” este într-un moment delicat în privința lotului, practic luându-se totul de la zero. Jocurile din Cupa României, faza regională, cu CS Gheorgheni și ACS Tg. Mureș 1989-Marosvásárhelyi SE (când au fost doar 11 jucători și Criș, jucător de câmp, în poartă), au bulversat strategia albaiulienilor, nevoiți să semneze contracte sub presiunea timpului. Momentan, studenții sunt în vacanță, până în 1 august, urmând ca în perioada 8-15 august să fie prevăzut în cantonament centralizat în zona Brașovului (varianta Covasna a căzut).

*Bucurică a semnat!

Comparativ cu lotul anunțat pentru dubla de baraj cu reprezentanta Covasnei, CSU Alba Iulia s-a despărțit de mai mult de jumătate dintre echipieri, practic 14 plecări. Pe de-o parte au fost cazurile celor cu care nu s-a dorit continuarea colaborării, pe de altă parte a venit pedeapsa drastică a rezilierii contractelor cu Căt. Suciu (probabil la Industria Galda), R. Trif (curtat de Viitorul Vama Seacă), Circov (dorit de Unirea Alba Iulia) și M. Domșa (ofertă de la Metalurgistul Cugir), pentru că au participat la Campionatul Național de minifotbal (jucători considerați piese de bază pentru eșalonul terț). Din varii motive, pe lângă cei 4 mai sus amintiți, au părăsit corabia V. Ignat, Apetri, S. Fulea (Gloria Geoagiu), I. Neag (din motive de program), Joldeș, Ad. Lăcătuș (Viitorul Vama Seacă), Baghiu (Industria Galda), R. Morar, Cl. Oara (Gloria Geoagiu), plus Mincă și Fl. Schiau (au evoluat în Liga 4). “Supraviețuitorii” sunt Ad. Hăprian, Șt. Radu (și aici cu semne de întrebare, legate de serviciul în cadrul armatei), Frențiu, Herci, Al. Petresc, plus juniorii Cos. Năcreală, Gylien, D. Olălău. Un caz special este acela al căpitanului Bogdan Bucurică, cel mai experimentat jucător al CSU, cel care a amânat să semneze, având ofertă și de la CS Ocna Mureș, iar miercuri seara a parafat documentele, preelungind înțelegerea cu nou-promovata.

*Momentan, 4 transferuri

Juniorul Amihăiesei (Ceahlăul Piatra Neamț), Al. Costea (Industria Galda), Cărăbineanu (Alma Sibiu) și Budin (Sticla Arieșul Turda) sunt cele 4 achiziții de până în prezent. Este certă înregimentarea apărătorului Octavian Ionică (25 de ani, Jiul Petroșani), dorit încă din iarnă (se va prezenta la reunire), și se mai discută cu Hermannstadt pentru redirectionarea unor tineri ce au făcut parte din echipa satelit ce a evoluat în Liga 3 sezonul trecut.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea