Rămâi conectat

Sport

Bogdan Laura Alesia, judoka legitimată la CS Unirea Alba Iulia, locul 2 în Finala Campionatului Național U15

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bogdan Laura Alesia, judoka legitimată la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, s-a clasat pe poziția a 2-a în Finala Campionatului Național U15, ce s-a desfășurat în acest weekend la Dumbrăvița, județul Timiș.

Sportiva a obținut medalia de argint la categoria – 48 de kilograme. Competiția a fost organizată de Federația Română de Judo. Ea este antrenată de profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian, care au făcut deplasarea în județul Timiș.

Grație rezultatelor obținute, Bogdan Laura Alesia va participa la Campionatul Balcanic U15 de la Skopje – Macedonia, ce se va desfășura în perioada 13 – 17 iunie

”Am mare încredere în sportiva noastră care a demonstrat, nu o singură dată, că performanță în judo se poate face încă de la fragede vârste, inclusiv la feminin. Invităm părinții la discuții în cazul în care consideră că acest sport este util pentru copiii lor, pentru performanță sau autoapărare”, a spus directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Experimentatul apărător Ionuț Balaur, la CSM Unirea Alba Iulia, a patra achiziție a „alb-negrilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Experimentatul apărător Ionuț Balaur (36 de ani) a semnat cu divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia, care a anunțat al 4-lea transfer din această perioadă, după Blănaru (36 ani), A. Voinea (31 ani) și Jorza (24 de ani) Balaur este al treilea jucător care a lucrat în trecut cu antrenorul Alexandru Pelici și care acceptă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea