Rămâi conectat

Actualitate

Blăjean cercetat pentru fals în înscrisuri și tăinuire – a înmatriculat un autoturism furat din Spania

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii de investigaţii criminale din Alba cercetează o persoană din Blaj care s-a folosit de acte false pentru a înmatricula un autoturism.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Alba, au documentat activitatea infracțională a lui Vasile Z., de 45 de ani, din Blaj, care la data de 8 noiembrie 2011 a înmatriculat un autoturism furat din Spania la data de 8 iulie 2011.

Autoturismul furat (cu o valoare de 10.000 de euro), care era condus de Vasile Z, a fost identificat în urmă cu două zile în trafic, fiind indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba. În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că în luna septembrie 2011, Vasile Z., a efectuat un schimb de autoturisme, pe raza municipiului Târnăveni, judeţul Mureş, cu o persoană din Sighetu Marmaţiei. În schimbul autoturismului furat din Spania, Vasile Z. a dat un autoturism de aceeaşi marcă, an de fabricaţie 2001 şi suma de 900 de euro.

Ulterior Vasile Z. a completat în fals în contract de vânzare cumpărare în limba spaniolă, având ca obiect  autoturismul achiziţionat, semnând acest document atât la rubrica vânzător cât şi la cea de cumpărător, folosind ulterior acest document la Serviciul Înmatriculări Alba, obţinând înmatricularea autoturismului.

Faţă de învinuit, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi tăinuire. S-a luat legătura cu autorităţile spaniole în vederea recuperării autoturismului de către proprietarul acestuia.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea