Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Bianca Valc și George David (ACS Atletich Aiud), pe podium la Bacău

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Bacău, la ediția a XVII-a a Concursului național de atletism în sală, Memorialul “Dorin Melinte”, sportivii aiudeni Bianca Valc și George David (ACS Athetich Aiud), pregătiți de antrenoarea Ioana Bozdog și-a trecut în cont clasări pe podium.

A fost primul concurs al anului și totodată debutul în arenă al competitorilor legitimați la ACS Atletich Aiud, club nou înființat. Competiția, organizat[ de Federația Română de Atletism, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bacău și Asociația Județeană de Atletism Bacău, a reprezentat o verificare a juniorilor 1, 2 și 3, înaintea naționalelor de sală și s-au disputat în Moldodova întrucât în aceste zile s-a disputat o competiție rezervată seniorilor și Balcaniada Juniorilor 2.

Dar iată rezultatele înregistrate:

*George David Cozma – locul întâi în proba de 1500 metri (timpul 4:28.08) și locul întâi în proba de 800 de metri (rezultatul 2:10.03);

*Bianca Valc – locul trei în proba de 1500 metri (timpul 5:11.96) și locul întâi în proba de 800 metri (rezutatul 2:23.13).

Sunt rezultate de apreciat, în condițiile în care George a câștigat ambele curse. Bianca mi-a dat puțin emoții la 1500 de metri, unde a venit pe locul 3, pentru ca apoi să-și demonstreze valoarea în proba de 800 de metri, pe care a câștigat-o cu un timp bun, peste al junioarelor 1 și 2, deși este în primul an la nivelul junioarelor 3″, a transmis Ioana Bozdog.

În agenda competițională urmează, la finele săptămânii, la București, etapa întâi a Campionatului Național de cadeți, under 18 și Under 16, iar finala naționaă este prevăzută în 5 martie. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea