Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Benny Adegbuyi, la Alba Iulia, pentru un eveniment sportiv de anvergură! Revolution Academy Alba ridică ștacheta în noul an

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Revolution Academy Alba dă o adevărată lovitură în această primăvară, reușind să-l aducă la Alba Iulia, în cursul lunii martie, pe celebrul luptător Benny Adegbuy.

Sportivul aiudean de origine nigeriană, situat pe locul al doilea în clasamentul Glory, cea mai puternică promoție de kickboxing din lume, va fi prezent timp de două zile, 14 și 15 martie 2020, în Cetatea Marii Uniri, pentru două sesiuni de antrenamente.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Este un al doilea eveniment de seamă organizat de clubul înființat în urmă cu trei ani, după ce în primăvara trecută a fost realizat un eveniment de seamă, prin prezența “Legendei României”, Sandu Lungu – campion mondial la judo și multiplu campion MMA.

Citește și: FOTO. Aiudeanul Benny Adegbuyi, sportivul care poartă cu mândrie tricolorul românesc pe umeri, după fiecare victorie

Alin Moldovan reprezentantul Revolution Academy Alba Iulia a transmis că 2019 a fost un an excelent, plind de rezultate, în condițiile în care sportivii au strâns peste 60 de medalii naționale și internaționale.

Formăm un grup frumos pe kickbox. Am reușit 3 medalii de bronz la Campionatul European de Kickbox și multiple premii naționale pe disciplina K1 Kickbox. La grupa de taekwondo sportivii, atât de la Sebeș cât și de la Alba Iulia, s-au impus la campionatele naționale fiind cooptați în lotul României pentru Campionatul Balcanic unde am cucerit o primă medalie valoroasă câștigată de Alexandru Boloage. Medalia de bronz nu a fost fiind singurul rezultat remarcabil, acesta reușind o medalie de argint la campionatul european de copii. Anul 2020 îl va aduce la Alba Iulia pe campionul Glory Benny Adegbuy, în luna martie la un seminar «bombă», și la Sebeș, în luna aprilie o competiție de kickbox cu sprijinul Primăriei municipiului”, a spus Alin Moldovan.

În 2017, a fost înființat clubul Revolution Academy Alba, cu două secții kickboxing și taekwondo, ambele afiliate la federațiile naționale de profil, scopul fiind reprezentarea Albei la cel mai înalt nivel al acestui domeniu, adică obținerea de performanțe notabile pe plan național și internațional.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea