Rămâi conectat

Sport

Bate vânt de retrogradare în Cetatea Marii Uniri

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

După ce au lucrat alături la Alba Iulia aproape un an de zile, Adrian Falub şi Adorian Himcinschi s-au aflat faţă-n faţă ca şi adversari la meciul de sâmbătă, de pe Stadionul „Emil Alexandrescu”, un joc în care ACSMU Poli Iaşi s-a impus categoric. „Este pentru prima dată când văd că arătăm ca o echipa determinată şi mă bucur că tinerii au înscris. Am făcut mai multe înlocuiri faţă de meciul de la Turda, am schimbat şi sistemul de joc. Scorul spune totul, dar Unirea a dovedit că are potenţial prin aceşti jucători tineri şi rămâne o echipă demnă de luat în seamă, deşi a acuzat probleme de lot. Dacă există răbdare şi linişte financiară, fosta mea echipă poate avea un viitor bun”, a declarat Adrian Falub, care a trimis săgeţi acide spre unii dintre şefii grupării vizitatoare. „Le-am prevăzut unde o să ajungă. Am pus mult suflet acolo, am mulţi prieteni, însă nu pot să tac atunci când văd că sunt atacat că am făcut 14 puncte la Alba. Domnul Sarmeş se pare că se pricepe foarte bine la fotbal, dar am impresia că acum au mai puţine puncte decât am făcut eu, care am şi promovat Unirea. Păcat că unii nu ştiu să aprecieze munca”, a conchis Falub (n.a. – Să se fi schimbat regulile matematice în ultimul timp? Doar 14 rămâne 14 în „palmares” şi la Alba Iulia, la Cluj sau Tg Mureş… Că victoria la „masa verde” a fost cu Gaz Metan CFR Craiova, în actuala ediţie).
„A fost o victorie categorică, dar la un scor mult prea sever faţă de aspectul jocului. Noi nu traversăm o perioadă foarte bună şi, în plus, lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul. Am avut posesie şi multe ocazii, cel puţin atâtea câte au avut şi gazdele, dar le-am ratat, în timp ce în defensivă am făcut greşeli mari. Dacă aveam tot lotul la dispoziţie, altul era jocul” a precizat Himcinschi, care a adunat un punct în trei jocuri (golaveraj 2-7). “Sunt mulţumit de prestaţia echipei, dar rezultatul mă dezamăgeşte profund, cu toate că adversarii s-au distanţat după ce au înscris din faze suspecte de ofsaid”, a încheiat Himcinschi. Dacă juniorul Eduard Schuller (internaţional Under 16) a debutat cu acest prilej în tricoul Unirii la nivelul seniorilor, în schimb în runda următoare, deplasare la Arad, va absenta căpitanul Călin Cristea, ce a acumulat al patrulea avertisment.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea