Rămâi conectat

Actualitate

Bătăuşi cercetaţi de poliţişti

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Un bărbat de 46 de ani din Cugir a fost victima unei agresiuni fizice, comise în plină stradă, vineri, 18 noiembrie. Din primele verificări poliţiştii au stabilit că în jurul orelor 14.00, în timp ce se deplasa pe strada Victoriei din oraşul Cugir, victima a fost lovită cu pumnii şi picioarele, de către A.C.M. de 30 ani din aceeaşi localitate.

*Tot vineri, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizaţi de către un tânăr de 25 de ani, domiciliat în comuna Almaşu Mare, din judeţul Alba, despre faptul că a fost victima unei agresiuni fizice. Acesta a precizat că în timp ce se afla cu oile la păscut pe raza comunei Almaşu Mare a fost agresat fizic de către un bărbat de 31 de ani din aceeaşi localitate, cu care în prealabil avusese nişte neînţelegeri. În urma loviturilor primite victima a primit un certificat medico-legal pentru 18 zile de spitalizare, eliberat de Serviciul de Medicină legală Alba.

În cele două cauze, poliţiştii efectuează faţă de agresori cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. (B.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea