Bărbatul din Abrud care a condus băut şi a provocat un accident rutier în care a murit soţia sa, condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare

Paul Voicu - Primar 2020

Bărbatul în vârstă de 37 de ani, din Abrud, care a condus fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice un autoturism cu care s-a răsturnat şi a provocat decesul soţiei sale, a fost condamnat definitiv la 2 ani de închisoare cu suspendarea executării, sub supraveghere, potrivit deciziei Curții de Apel Alba Iulia care a stabilit, în 20 septembrie 2018, menţinerea deciziei instanţei de fond, Judecătoria Cîmpeni.

Bărbatul a fost judecat pentru ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. A fost condamnat la trei pedepse, pentru fiecare infracţiune: 9 luni de închisoare, 9 luni de închisoare, respectiv 1 an şi 6 luni de închisoare. Prin contopire a rezultat pedeapsa finală de 2 ani, a cărei executare a fost suspendată pe o perioadă de 4 ani. Bărbatul a recunoscut faptele şi a fost judecat prin procedura simplificată. Toate cheltuielile de judecată vor fi suportate din fondurile Ministerului Justiţiei.

ELIT

Tragedia a avut loc în 4 august 2017. Bărbatul s-a răsturnat la volanul unui autoturism pe care îl conducea în stare de ebrietate şi fără a avea permis de conducere. Maşina a rupt un gard şi s-a dat peste cap, într-o grădină. Soţia sa de 30 de ani)a fost grav rănită. Medicii de la Spitalul din Cîmpeni au cerut elicopter SMURD pentru a o transporta la un spital mai mare însă între timp aceasta a decedat. Au răma sorfani de mamă patru copii, două fetiţe şi doi băieţi.

Citește și:  ACCIDENT MORTAL la Abrud: O tânără de 30 de ani a DECEDAT, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat în afara carosabilului. Șoferul, soțul ei, nu avea permis și era băut

Mihail David - 2020

Comunitatea locală s-a mobilizat şi a reuşit să adune bani pentru cei patru copii, fonduri din care le-a fost cumpărată o casă. În decizia instanţei a contat şi faptul că bărbatul judecat locuieşte împreună cu copiii şi are grijă de aceştia.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...