Rămâi conectat

Ştirea zilei

ACCIDENT MORTAL la Abrud: O tânără de 30 de ani a DECEDAT, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat în afara carosabilului. Șoferul, soțul ei, nu avea permis și era băut

Ziarul Unirea

Publicat

în

O tânără de 30 de ani și-a pierdut viața, în urma unui accident rutier petrecut vineri, în jurul orei 17.30, în orașul Abrud.

Din primele date, mașina în care se afla s-a răsturnat în afara părții carosabile. Șoferul, soțul ei, N.F.D. în vârstă de 36 de ani, din Abrud, a fost rănit ușor.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta nu avea permis de conducere și era sub influența alcoolului. Valoarea rezultată pe etilotest a fost de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În momentul sosirii echipajelor medicale la locul accidentului, tânăra se afla în stare de inconștiență și a fost transportată la spitalul din Câmpeni,  de unde s-a solicitat transportarea acesteia cu un elicopter SMURD. Din păcate, tânăra a decedat  înainte să fie preluată de elicopter, în jurul orei 20.30.

UPDATE 1: Potrivit unor surse, șoferul se numește Flavius Narița, iar soția acestuia,  femeia care și-a pierdut viața, Petronela Narița. Aceștia aveau împreună 4 copii, care acum au rămas orfani de mamă.

Citiți și Flavius Dorel Narița, bărbatul care a provocat accidentul de la Abrud, în urma căruia soția sa a murit, a fost ARESTAT preventiv pentru 20 de zile

Accidentul s-a petrecut pe strada Cristea din Abrud. Din primele cercetări ale polițiștilor, se pare că , N.F.D., bărbatul de 36 de ani din Abrud, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cristea, a pierdut controlul volanului, a rupt un gard și s-a răsturnat pe un teren de fanat.

Soția sa, în vârstă de 30 de ani, a suferit leziuni grave (comă) și a fost transportată la spitalul din Câmpeni, de unde urma să fie transferată cu un elicopter SMURD. Din păcate, victima accidentului a decedat înainte să fie preluată de elicopter. Potrivit IPJ Alba, șoferul  nu are permis și era sub influența alcoolului, valoarea rezultată pe etilotest a fost de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

(A.M.)

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea