Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Cugir suspectat că a furat mai multe obiecte din fier, dintr-o grădină, reținut de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Cugir l-au reţinut pe un bărbat din oraş care e bănuit de furt. Acesta ar fi sustras, din grădina unui imobil, mai multe bunuri a căror valoare a fost estimată la 1.000 de lei.

La data de 18 februarie 2019, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 38 de ani, din Cugir, bănuit de furt.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că, în perioada 10 – 14 februarie 2019, bărbatul ar fi pătrund într-o grădină ce aparţine unui cetăţean din Cugir şi ar fi sustras o scară metalică, mai multe coli de tablă şi alte obiecte metalice a căror valoare a fost estimată de păgubit la 1.000 de lei.

Faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în curul zilei de azi, 19 februarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au continuat seria activităților de ecologizare, de această dată în zona râului Ampoi: ”Activitățile cuprinse în cadrul programului „Săptămâna verde” au continuat cu o activitate de ecologizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea