// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Bărbat din comuna Horea, cercetat sub control judiciar, reținut de polițiști după ce şi-a încălcat obligaţiile prevăzute de măsura preventivă

Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni l-au reţinut pe un bărbat in comuna Horea, cercetat sub control judiciar, pentru violenţă în familie şi distrugere, şi care şi-a încălcat obligaţiile prevăzute de măsura preventivă. Acesta va fi cercetat în stare de arest preventiv.

La data de 16 martie a.c., poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 30 de ani, din comuna Horea, după ce au constatat că acesta şi-a încălcat obligaţiile stabilite, la data de 23 februarie a.c., de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Cîmpeni şi a consumat băuturi alcoolice, în incinta unor localuri publice.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni şi instanţei de judecată, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419