Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

Bara Levente Hugo, managerul Supremia Grup, premiat la Gala „Forbes România”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gala „Forbes 500” şi-a desemnat câştigătorii luni, 31 octombrie 2011. La eveniment au participat oameni de afaceri, bancheri, consultanţi şi avocaţi de top care se regăsesc în clasamentul „Forbes 500 miliardari”. Echipa „Forbes România” a premiat antreprenorii care au dat dovadă şi anul trecut, în plină criză, de viziune, dinamism şi inovaţie şi deopotrivă pe cei care şi-au condus afacerile contra curentului. De asemenea, a fost premiat şi unul dintre oamenii de afaceri care a debutat în clasamentul Forbes anul acesta. Premiul secţiunii „DINAMISM” a fost adjudecat de Bara Levente Hugo, general manager al companiei Supremia Grup. La aceeaşi secţiune au mai fost nominalizaţi: Constantin Toma – anul trecut, afacerile sale au crescut cu 35% faţă de anul anterior. Antreprenorul (ocupă locul 114 în clasamentul celor mai bogaţi români) deţine un holding industrial cu venituri de 200 de milioane de euro. Dragoş şi Adrian Pavăl (Fraţii Pavăl), proprietarii reţelei de bricolaj Dedeman au reuşit să-şi dubleze afacerile în doi ani şi jumătate. Compania celor doi antreprenori (locul 11 în „Forbes 500 miliardari”) se apropie de 400 de milioane de euro.
Bara Levente Hugo a inaugurat în ianuarie 2011, la Alba Iulia, cea mai mare fabrică de condimente din sud-estul Europei. Omul de afaceri (locul 324 în „Forbes 500 miliardari”, cu o avere estimată la 13-14 milioane de euro) şi-a propus ca până în 2015 să intre în top 10 producători din Europa. Compania Supremia Grup din Alba Iulia, înfiinţată în anul 2000, cu capital sută la sută românesc, este lider al pieţei de ingrediente alimentare din România şi a încheiat anul 2010 cu o cifră de afaceri de 24 milioane euro. (A.D.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

De ce devine egld alegerea criptoentuziaștilor: avantaje și tendințe (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Lumea criptomonedelor este una extrem de complexă și nu mulți o înțeleg. Aceia care i-au descoperit, însă, tainele devin tot mai interesați de EGLD și rețeaua Elrond. Din ce în ce mai atractivă pentru investitori și pentru aceia pasionați de tehnologie, această monedă digitală a devenit cunoscută pentru inovația și pentru performanțele solide pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea