Rămâi conectat

Actualitate

Bacalaureat 2013: Proba la limba română nu va fi anulată după suspiciunea de fraudă de la liceul din Capitală

Dragoş Suciu

Publicat

în

Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie a răspuns ferm în această după-masă şi anume că examenul la limba şi literatura română nu se va anula la nivel naţional, după scandalul petrecut la  Liceul „Dimitrie Bolintineanu” din Bucureşti, unde au existat suspiciuni de fraudă.

Remus Pricopie a spus că trebuie demontată ipoteza conform căreia  proba de română de luni a fost compromisă. „Eu cred că o astfel de ipoteză este extrem de gravă şi ea trebuie clarificată din start.  Nu există absolut niciun indiciu ca proba de ieri  să fie anulată. Proba s-a desfăşurat în bune condiţii în majoritatea centrelor de examen. La nivel naţional există 583 de centre, dintre acestea un singur centru, respectiv cel de la ”Dimitrie Bolintineanu”, a avut probleme extrem de grave, motiv pentru care a trebuit să intervină nu doar Ministerul Educaţiei, ci a trebuit să intervină instituţiile statului, după cum aţi observat”, a spus Remus Pricopie.

În concluzie ancheta continuă la liceul în cauză, toată conducerea instituţiei de învăţământ a fost demisă şi comisia de bacalaureat schimbată, iar examenul continuă în condiţii normale pentru restul absolvenţilor din ţară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea