Rămâi conectat

Societate

Autobuzul lui Moş Crăciun pentru clienţii STP Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    În România, când aduci vorba despre ramura economiei care nu resimte prea mult criza, auzi aproape la unison „Da’ ce merge în ţara asta?”, dacă nu ţi s-a răspuns cu „Hoţia şi minciuna”. Deunăzi, am discutat cu un veteran de război, o persoană respectabilă care în cei peste 90 de ani ai săi a cutreierat ţara în lung şi-n lat şi a văzut multe dintre oraşele ţării, iar generalul ne-a spus, cu maximă sinceritate, că la Alba Iulia funcţionează la cote înalte… transportul în comun. Da, circulaţia autobuzelor şi microbuzelor este atât de bine pusă la punct, ne-a mărturisit domnia sa, încât nici la Cluj sau Bucureşti, de exemplu, nu există asemenea calitate a serviciilor de transport public. În acest context, aş face vorbire despre introducerea sistemului vocal de anunţare a staţiei curente şi a celei viitoare şi în autobuze, nu doar în staţii, după ce fusese implementat sistemul electronic pe toate mijloacele de transport. Mai mult, în zona industrială, în staţia Alsting (care nu ar strica să se numească de-acum Dedeman) experimental a fost aplicată şi traducerea în limba engleză a anunţării autobuzelor.
O altă noutate, aşteptată cu mult drag de albaiulieni, este punerea în circulaţie a autobuzului dedicat sărbătorilor de iarnă, lucru ce s-a întâmplat din această săptămână. Autobuzul are caroseria vopsită imitând o casă locuită, din care strălucesc luminiţele bradului împodobit şi va fi condus şi în acest an de… „Moş Crăciun”, în timp ce STP Alba Iulia urează călătorilor „Sărbători fericite!”. Mulţumim, domnule director Stelian Nicola. La fel şi dvs.!
Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea