Rămâi conectat

Politică Administrație

Augustin Lazăr, la Alba Iulia, despre modificările la codul de procedură penală: Sunt 33 de articole care au suspiciuni de neconstituționalitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Augustin Lazăr a fost întrebat, vineri, despre modificările aduse codului de procedură penală, iar procurorul general a precizat că Ministerul Public a identificat 33 de articole care au suspiciuni de neconstituționalitate.

”Ministerul Public a identificat 33 de articole care au suspiciuni de neconstituționalitate. Toate aceste articole au fost sesizate instituțiilor care au competența de a sesiza Curtea Constituțională. Urmează să vedem în continuare ce va spune Curtea Constituțională despre suspiciunile pe care le-am formulat noi”, a spus Augustin Lazăr, fiind întrebat de jurnaliști, în pauza unei conferințe, despre modificările la codul de procedură penală.

Augustin Lazăr a participat, vineri, la lucrările conferinţei internaţionale „Independenţa şi imparţialitatea justiţiei în jurisprudenţa „Curţii Europene a Drepturilor Omului” organizată de Curtea de Apel Alba Iulia şi Baroul Alba în colaborare cu Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Uniunea Avocaţilor Europeni, şi Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia, iar în pauze a răspuns întrebărilor jurnaliștilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la nouă străzi din localitatea Sâncel: Primăria comunei a cerut acordul de mediu la APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la nouă străzi din localitatea Sâncel: Primăria comunei a cerut acordul de mediu la APM Alba Aproape 2 kilometri de străzi urmează să fie modernizate și reabilitate în comuna Sâncel. Primăria a cerut acordul de mediu de la APM Alba pentru proiectul finanțat din bugetul local. „Este un proiect pe care l-am […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea