Augustin Lazăr, la Alba Iulia, despre modificările la codul de procedură penală: Sunt 33 de articole care au suspiciuni de neconstituționalitate

Augustin Lazăr a fost întrebat, vineri, despre modificările aduse codului de procedură penală, iar procurorul general a precizat că Ministerul Public a identificat 33 de articole care au suspiciuni de neconstituționalitate.

”Ministerul Public a identificat 33 de articole care au suspiciuni de neconstituționalitate. Toate aceste articole au fost sesizate instituțiilor care au competența de a sesiza Curtea Constituțională. Urmează să vedem în continuare ce va spune Curtea Constituțională despre suspiciunile pe care le-am formulat noi”, a spus Augustin Lazăr, fiind întrebat de jurnaliști, în pauza unei conferințe, despre modificările la codul de procedură penală.

Augustin Lazăr a participat, vineri, la lucrările conferinţei internaţionale „Independenţa şi imparţialitatea justiţiei în jurisprudenţa „Curţii Europene a Drepturilor Omului” organizată de Curtea de Apel Alba Iulia şi Baroul Alba în colaborare cu Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Uniunea Avocaţilor Europeni, şi Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia, iar în pauze a răspuns întrebărilor jurnaliștilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

un fost pedelist 29 iunie 2018 at 15:44

De cand are „Lascarica” competenta de a-si da cu parerea in locul Curtii Constitutionale? Sper ca sunteti constientii ca acest individ a facut Facultatea „Sovietica” de Drept si a ramas cu sechele…

Bucurie in PSD 29 iunie 2018 at 18:10

Bucurie mare în PSD: Madagascarul si Costa Rica au lansat Programul “Litoralul pentru hoți”!

marius 29 iunie 2018 at 19:43

Exista o suspiciune de incompetenta si rea vointa. Fireste neconstitutionala.
Ps. Unele rebuturi se lasă topite, altele, in schimb, se cred valori nemuritoare.

Themis 30 iunie 2018 at 9:13

La noi justiția s-a schimbat la față…e legată la raționament logic ,prestează pe bază de protocoale cu “ochiul și timpanul” dar mai ales sub acoperire ….la d-na alba erau 5 cu șeful în frunte …

Lascarica 30 iunie 2018 at 13:58

Augustin Lazar nu sufla o vorba despre protocoalele secrete ,in schimb isi da cu parerea despre constitutionalitatea unor legi si a codurilor penale . Curtea Constitutionala are competenta de a examina constitutionalitatea legilor .Acest individ rau voitor si caruia ii place sa dezimformeze .

@Lascarica 30 iunie 2018 at 14:44

Protocoale au fost din totdeauna(Iliescu, Constantinescu) ultimele fiind semnate de catre Maior(psd) cu participarea lui Base si Ponta. Dragnea asigura banchetul(pomana porcului). Helwig(pnl) e primul care a desecretizat protocoalele dupa ce Dragnea a inceput sa tipe ca, in ciuda pomenilor, nu i s-a asigurat “imunitatea” la hotii..

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...