Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Au început înscrierile pentru acordarea ajutorului de încălzire

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând din 8 octombrie, la sediul Serviciului Public de Asistenţă Socială (SPAS) din cadrul Primăriei Municipiului Alba Iulia se primesc cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire, corespunzător perioadei noiembrie 2012-martie 2013.

La solicitarea propriu-zisă, fiecare beneficiar va trebui să anexeze mai multe documente. În primul rând, actele doveditoare privind sursa de venit, respectiv adeverinţa de salariu net, pe luna anterioară depunerii dosarului sau, după caz, cuponul de pensie, şomaj, alocaţie şi alte indemnizaţii; adeverinţă de venit de la circumscripţia fiscală şi adeverinţă de la Registrul Agricol şi Biroul Taxe şi Impozite (din Primărie). De asemenea, beneficiarul va trebui să prezinte actele de proprietate ale locuinţei, respectiv act de vânzare-cumpărare, contract de închiriere, acte de înstrăinare cu clauză sau certificat de moştenitor (copie şi original); acte de tutelă, curatelă, de încredinţare în vederea adopţiei, în plasament etc şi, nu în ultimul rând, actele de identitate aparţinând atât titularului locuinţei, cât şi membrilor familiei.
Autorităţile locale atrag atenţia, însă, că potrivit Ordonanţei 70 privind modalitatea de acordare a ajutorului de încălzire, sunt excluse de la plata acestuia persoanele care deţin în proprietate mai multe imobile, autoturisme cu o capacitate cilindrică mai mare de 1.600 centrimetri cubi, autoutilitare, drujbe, moară de cereale sau peste 2 hectare de teren arabil/livadă/teren forestier.

Perioada de depunerea a dosarelor va continua până în luna martie 2013, la sediul Serviciului Public de Asistenţă Socială Alba Iulia, situat pe strada Bucovinei nr. 3.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea