Rămâi conectat

Sport

Atletul cugirean Vasile Hârjoc – locul II la Semimaratonul OMV Petrom București

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape 12.000 de alergători din peste 50 de ţări au participat recent în Piaţa Constituţiei la cea de- a patra ediţie a OMV Petrom Bucharest Half Marathon( semimaraton 21.097km), competiţie organizată de Asociaţia Bucharest Running Club (ABRC).

Vasile Harjoc

Printre participanți s-a aflat și cugireanul Vasile Hârjoc (foto), cunoscut pentru prezența sa la manifestări de asemenea anvergură, organizate nu doar în țară cât și în străinătate.

El a rușit un neașteptat success, ocupând locul II, la categoria de vârstă 56-65 de ani, cu timpul de 1:32:56, trecând linia de sosire după suedezul Dag Nilson care a realizat timpul de 1:29:3.

Potrivit lui Hârjoc, noutăţile competiţiei au fost: creşterea cu peste 50% a numărului de alergatori față de ediția anterioară, au fost oferite 50 de premii în bani, în valoare totală de 20.000 de euro precum şi sute de premii în produse oferite de sponsorii şi partenerii evenimentului.

La cele 22 puncte de hidratare și împrospătare s-au consumat 38.500 de litri de apă Izvorul Minunilor, 4.800 de litri de bautură energizantă Isostar şi 4 tone de fructe oferite de Mega Image.

   (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea