Rămâi conectat

Actualitate

ATENȚIE, un nou tip de escrocherie! Metoda”Biroul de credite”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În contextul mediatizării, escrocheria ”Accidentul” tinde să devină istorie. Oamenii nu mai cad în plasa escrocilor, care, în general, sunt chiar deținuți. Și pentru că ”Accidentul” nu mai e ”rentabil”, escrocii au găsit o nouă metodă prin care românii să fie înșelați: ”Biroul de credite”. 

Înșelăciunile prin telefon continuă să facă victime. Oricât de mare ar fi mediatizarea, escrocii tot își găsesc victime. Metoda ”Biroul de credite” este ultima găselniță.

Escrocii au deschis în străinătate posturi telefonice cu suprataxă și apelează numele din România. Victimele sunt sunate de pe numere străine, precum +50929955854, potrivit spynews.ro.

Oamenii care răspund aud un robot care-i anunță că sunt în legătură cu ”Biroul de credite”. Vocea prietenoasă îți dictează rar și clar codul tău IBAN. După ce se presupune că ți-ai notat numărul ești anunțat că ești rău-platnic și că nu ți-ai achitat o datorie veche și că ai fost raportat la ”Biroul de credite” și, dacă nu achiți imediat, ți se va pune poprire pe conturi și vei fi executat silit.

Metoda deja ar face victime.

Sursa: dcnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania Meteorologul ANM Mihai Huştiu a explicat că vremea a intrat într-un proces accentuat de răcire, iar începând de luni vom avea temperaturi și mai scăzute. Până la mijlocul săptămânii viitoare vom avea parte de ploi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea