Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE: Accident rutier pe DN1, între Alba Iulia şi Sebeş provocat de un şofer beat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

UPDATE:   La data de 31 ianuarie, ora 17.00, pe DN 1, în afara localităţii Sebeş, I.V.D., de 29 de ani, din Alba  Iulia, în timp ce a conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia, a pătruns pe sensul opus de mers şi  s-a răsturnat în afara părţii carosabile, determinându-l totodată pe conducătorul unui alt autoturism care se deplasa pe contrasens, pentru a evita impactul, să frâneze brusc şi să vireze dreapta, împrejurare în care autoturismul a părăsit partea carosabilă.

În urma accidentului I.V.D. a suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportat la spitalul din Sebeş pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, pentru I.V.D. a rezultat o valoare de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat iar pentru celălalt conducător auto a fost evidenţiat faptul că nu era sub influenţa alcoolului. Celor doi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Azi, în jurul orei 17.50, pe DN1, în zona cunoscută ca „Izvorul lui Homoştean”, situată între Alba Iulia şi Sebeş, a avut loc un accident auto, în urma căruia o persoană a fost transportată la Spitalul Sebeş.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea