Rămâi conectat

Societate

UPDATE: A dispărut Daniel! Dacă îl vedeţi, sunaţi de urgenţă la 112!

Dan HENEGAR

Publicat

în

UPDATE:  Minorul dispărut de la domiciliu a fost găsit. La data de 23 decembrie, ora 21.45 minorul Chiroiu Daniel, de 13 ani, din municipiul Aiud, dispărut de la domiciliu şi  dat în urmărire generală, a fost identificat în Staţia CFR Sibiu de unde a fost preluat de o escorta a poliţiei Municipiului Aiud care l-a predat bunicii sale, cea care îl are în îngrijire. Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat că în perioada în care minorul a lipsit de la domiciliul său, nu a fost victima vreunei infracţiuni.

La 22 decembrie, ora 16,45, Poliţia Municipiului Aiud, a fost sesizată de către o femeie în vârstă de 77 de ani, din Aiud, cu privire la faptul că în data de 20 decembrie, nepotul să, CHIROIU DANIEL, de 13 ani, pe care-l are în grijă,  a plecat de la domiciliu pentru a-şi vizita tatăl încarcerat într-un penitenciar din judeţul Hunedoara şi nu s-a mai întors la domiciliu.

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că minorul nu a ajuns la penitenciarul în care este încarcerat tatăl său, ultima dată fiind văzut în gara din oraşul Teiuş, judeţul Alba.

La data dispariţiei CHIROIU DANIEL purta geacă sport  de culoare neagră cu roşu, pantalon de stofă de culoare neagră şi pantofi negri.

Semnalmente: 1,50 m înălţime, constituţie atletică,  faţă ovală, nas drept, ochi albaştri şi păr  blond.

Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea