Rămâi conectat

Sport

Atacantul Stoianof, ultima achiziţie a trupei lui Dan Mănăilă! „Dream team” la Mureşul Vinţu de Jos

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atacantul Ovidiu Stoianof, un atacant lansat în fotbal de Universitatea Craiova este pariul Mureşului Vinţu de Jos în ofensiva pentru atacarea promovării în Liga a 3-a.Stoianof Muresul Vintu 2

Mureşul Vinţu de Jos este pe cale să-şi alcătuiască o echipă extrem de puternică, transferurile în curtea ocupantei locului secund în Liga a IV-a curgând după instalarea antrenorului Dan Mănăilă. Ultima achiziţie a vinţenilor este experimentatul atacant Ovidiu Stoianof (30 de ani), jucător cu o carieră prolifică în primele două eşaloane.

Vârful a bifat 80 de partide în Liga 1 (la Universitatea Craiova, unde a debutat în 2002, şi Internaţional Curtea de Argeş) şi 5 goluri, precum şi prezenţe în Liga a 2-a la Juventus Colentina, „U” Cluj, ALRO Slatina, Farul Constanţa sau FC Caransebeş. Curtat şi de AFC Hărman (Seria a 3-a, din Liga a 3-a), atacantul venit de la Sepsi Sf. Gheorghe a acceptat provocarea din Alba şi a devenit al 8-lea transfer important al grupării conduse de Mănăilă, după N. Bănică şi Iclănzan (Minerul Motru), Dulap („U” Cluj), Preda (FC Milcov), Stelea (ASC Pianu), I. Tătar (Luceafărul Oradea) şi A. Moldovan (Unirea Jucu).

Pe de altă parte însă, Mureşul a renunţat la cei patru fotbalişti împrumutaţi în toamnă de la Performanţa Ighiu (D. Nemeş, Hârciagă, M. Cristea şi R. Morar), probabil în contrapartidă cu eşuarea negocierilor pentru Oniche sau Bălaş, de care divizionara terţă refuză momentan să se despartă.

Foto: Prosport


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea