Ziarul Unirea

Atacantul Silviu Mureșan, foarte aproape de o revenire la Industria Galda! Vonya și Cioplântă, iarăși sub comanda lui Paul Ciucă

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Atacantul Silviu Mureșan este foarte aproape să revină în această iarnă sub comanda lui Paul Ciucă, la Industria Galda, perioada petrecută la Unirea Alba Iulia, de șase luni în “alb-negru” neaducând vreun gol în contul vârfului de 27 de ani.

Găldenii ar agrea întoarcerea lui S. Mureșan, mai ales că vor să-și întărească lotul, în încercarea de a evita retrogradarea. În vară, trecerea lui S. Mureșan la gruparea din Cetatea Marii Uniri a însemnat o adevărată telenovelă, în cele din urmă lucrurile rezolvându-se favorabil jucătorului, Industria oferindu-i dezlegarea contra unei sume de bani și a juniorului Adam (împrumutat la Galda de Jos). “Sunt discuții să îl readucem pe Silviu Mureșan în această perioadă. Negociem pe această temă cu Unirea Alba Iulia, jucătorul își dorește și zilele viitoare vom ști dacă îl vom avea la reunire”, a confirmat Marcel Georgiu, președintele divizionarei terțe.

ELIT

*Revin Vonya și Cioplântă, pleacă Bedelean

Tot la capitolul noutăți, în vederea reluării pregătirilor, luni, 14 ianuarie, pot fi trecute alte două reveniri: fundașul Ionuț Cioplântă (21 de ani, Metalu Aiud) și mijlocașul Cristian Vonya (20 de ani, după ce a muncit în străinătate), însă campania de achiziții nu se va opri aici, pe listă mai fiind, printre alții și Circov (CNS Cetate Deva, aproape de a semna cu Industria), dar și alte nume din județ. Pe de altă parte însă, există și plecări, numite Cernea (la muncă în Germania), Apetri, R. Moga (la Performanța Ighiu), sau Bedelean (se va renunța la serviciile sale), iar în funcție de ce achiziții vor fi reușite în această perioadă, e posibil să mai plece și alți componenți ai lotului din tur.

În privința bugetului, situația este stabilă, în partea secundă a stagiunii divizionara terță având asigurată suma de 300.000 de lei din partea Primăriei (la fel ca și anul trecut), deci nu există probleme din acest punct de vedere. Industria iernează pe poziția a 14-a, după cel mai modest tur din existență petrecut în Liga a 3-a, și are ca obiectiv evitarea retrogradării.

Dan HENEGAR